
Salotos su marinuotais pievagrybiais ir majonezu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų | vištiena (virta) |
150 gramų | kumpis |
150 | sūris (kietasis) |
3 gramai | kiaušiniai (virti) |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
šiek tiek | majonezas (VILNIUS) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną, kumpį, svogūnus, smulkiai supjaustyti. Išvirtas ir ataušintas bulves bei kiaušinius supjaustyti kubeliais. Išmaišyti su majonezu "Vilnius" ir sudėti į sallotinę.
2.
Išvirtas ir ataušintas bulves bei kiaušinius supjaustyti kubeliais.
3.
Ant viršaus sudėti sluoksnį, tarkuoto kietojo sūrio, supjaustytus svogūno laiškus ir graiai išdėlioti marinuotus pievagrybius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Salotos "Kačiukai"
-
Porų salotos
-
Pekino salotos
-
Ikrų mišrainė su pingviniukais įdarytais maskaropnės sūrių
-
Silkė su troškintomis morkomis
-
Gaivios salotos
-
Skaniausia mišrainė
-
Jolantos sočioji mišrainė
-
Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
-
Gelteklių salotos
-
Šventinėsloksniuota mišrainė
-
Saldžios morkos
-
Bulvių salotos su kumpiu
-
Burokėlių mišrainė su džiovintomis slyvomis
-
Skaniosios salotos
-
Mišrainė su lašiša ir majonezu
-
Karštos rūgštynių salotos su svogūnais ir kiaušiniais
-
Krevečių ir ananasų salotos
-
Širdžių salotos
Salotos su marinuotais pievagrybiais ir majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, virta,
200 gramų -
Kumpis,
150 gramų -
Sūris, kietasis,
150 -
Kiaušiniai, virti,
3 gramai -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis - Majonezas, VILNIUS
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną, kumpį, svogūnus, smulkiai supjaustyti. Išvirtas ir ataušintas bulves bei kiaušinius supjaustyti kubeliais. Išmaišyti su majonezu "Vilnius" ir sudėti į sallotinę.
Išvirtas ir ataušintas bulves bei kiaušinius supjaustyti kubeliais.
Ant viršaus sudėti sluoksnį, tarkuoto kietojo sūrio, supjaustytus svogūno laiškus ir graiai išdėlioti marinuotus pievagrybius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...