![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Salotos su marinuotais pievagrybiais ir majonezu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų | vištiena (virta) |
150 gramų | kumpis |
150 | sūris (kietasis) |
3 gramai | kiaušiniai (virti) |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
šiek tiek | majonezas (VILNIUS) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną, kumpį, svogūnus, smulkiai supjaustyti. Išvirtas ir ataušintas bulves bei kiaušinius supjaustyti kubeliais. Išmaišyti su majonezu "Vilnius" ir sudėti į sallotinę.
2.
Išvirtas ir ataušintas bulves bei kiaušinius supjaustyti kubeliais.
3.
Ant viršaus sudėti sluoksnį, tarkuoto kietojo sūrio, supjaustytus svogūno laiškus ir graiai išdėlioti marinuotus pievagrybius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Veršienos salotos
-
Vištienos ir daržovių mišrainė
-
Jautienos salotos
-
Porų salotos
-
Pavasarinės salotos
-
Salotos „Drakono akis“
-
Krevečių ir krabų lazdelių salotos
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Daržovių salotos
-
Sveikos salotos
-
Skaniosios baklažanų ir pomidorų salotos
-
Tuno salotos
-
Sidabražolės
-
Morkų salotos su česnaku
-
Greitai marinuotos salotos
-
Silkės, bulvių ir kiaušinių salotos
-
Sluoksniuotos salotos su baltuoju sūriu
-
Salotos su brokoliais, vynuogėmis ir kumpiu
-
Morkų salotos su česnakais
Salotos su marinuotais pievagrybiais ir majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, virta,
200 gramų -
Kumpis,
150 gramų -
Sūris, kietasis,
150 -
Kiaušiniai, virti,
3 gramai -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis - Majonezas, VILNIUS
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną, kumpį, svogūnus, smulkiai supjaustyti. Išvirtas ir ataušintas bulves bei kiaušinius supjaustyti kubeliais. Išmaišyti su majonezu "Vilnius" ir sudėti į sallotinę.
Išvirtas ir ataušintas bulves bei kiaušinius supjaustyti kubeliais.
Ant viršaus sudėti sluoksnį, tarkuoto kietojo sūrio, supjaustytus svogūno laiškus ir graiai išdėlioti marinuotus pievagrybius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...