Traškus užkandis prie alaus
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | anakardžių riešutų |
3 vienetai | kiaušiniai (kietai virti) |
100 gramų | lydytas sūris |
1 skiltelė | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 vienetas | bulvių (traškučiai, pakeliais) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Keptuvėje paskrudiname smulkintus riešutus. Kiaušinius supjaustome, sūrį sutarkuojame, česnaką smulkiai sukapojame, pagardiname juodaisiais pipirais ir tepame gautą išmaišytą masę ant traškučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Balta (lietuviška) mišrainė kitaip
- Makaronai su baklažanais
- Burokėlių salotos
- Paprikų laiveliai
- Makaronų mišrainė su vištiena
- Baravykų salotos su padažu
- Makaronų salotos su kumpiu
- Bulgariškos pupelių salotos
- Tailandietiškos ryžių salotos
- Grybų salotos su daržovėmis
- Pievagrybių mišrainė
- Moliūgo salotos
- Arvydo kalafiorų ir paprikos salotos
- Kumpio salotos su pievagrybiais
- Silkė su obuoliais
- Daržovių mišrainė
- Ikrų mišraine valgomam krepšelyje
- Gardžiosios vištienos salotos
- Keptos salotos su vištiena
- Pagerintos graikiškos salotos
Traškus užkandis prie alaus
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
- Anakardžių riešutai
-
Kiaušiniai, kietai virti,
3 vienetai -
Lydytas sūris,
100 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Bulvės, traškučiai, pakeliais,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Keptuvėje paskrudiname smulkintus riešutus. Kiaušinius supjaustome, sūrį sutarkuojame, česnaką smulkiai sukapojame, pagardiname juodaisiais pipirais ir tepame gautą išmaišytą masę ant traškučių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Aisste
2011-01-05 22:18
traskuciai, tai cia tipo cipsai? :-D siaip skamba neblogai! :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...