
Traškus užkandis prie alaus
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | anakardžių riešutų |
3 vienetai | kiaušiniai (kietai virti) |
100 gramų | lydytas sūris |
1 skiltelė | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 vienetas | bulvių (traškučiai, pakeliais) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Keptuvėje paskrudiname smulkintus riešutus. Kiaušinius supjaustome, sūrį sutarkuojame, česnaką smulkiai sukapojame, pagardiname juodaisiais pipirais ir tepame gautą išmaišytą masę ant traškučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krevečių ir makaronų salotos
-
Rūkytos vištienos ir daržovių mišrainė
-
Mišrainė su kalakutiena
-
Makaronų salotos su virta dešra ir daržovėmis
-
Burokėlių mišrainė su džiovintomis slyvomis
-
Jautienos salotos
-
Šilta mišrainė
-
Rudmėsių salotos
-
Salotos prie alaus
-
Silkė vyno padaže
-
Valentino salotos
-
Silkė su troškintomis morkomis
-
Bulvių salotos su svogūnais
-
Linos makaronų mišrainė
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Salotos „Jūros troškinys“
-
Pomidorų ir grybų salotos
-
Daržovių mišrainė
-
Salotos su pievagrybiais
-
Margoji mišrainė su majonezu
Traškus užkandis prie alaus
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
- Anakardžių riešutai
-
Kiaušiniai, kietai virti,
3 vienetai -
Lydytas sūris,
100 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Bulvės, traškučiai, pakeliais,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Keptuvėje paskrudiname smulkintus riešutus. Kiaušinius supjaustome, sūrį sutarkuojame, česnaką smulkiai sukapojame, pagardiname juodaisiais pipirais ir tepame gautą išmaišytą masę ant traškučių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Aisste
2011-01-05 22:18
traskuciai, tai cia tipo cipsai? :-D siaip skamba neblogai! :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...