Nuvalykite baravykus šepetėliu. Jeigu plausite, labai gerai nusausinkite. Supjaustykite juos plonomis juostemėmis ir pakepinkite alyvuogių aliejuje, kol gražiai apskrus. Pagardinkite druska ir pipirais.
Ištrinkite lėkštę parpjauta skiltele česnako. Sudėkite pakepintus baravykus.
Susmulkinkite česnaką, kuriuo trynėte lėkštę, suberkite į dubenėlį ir apipilkite 2 šaukštais aliejaus.
Supjaustykite porus plonais žiedeliais. Šiek tiek pakepinkite labai karštai įkaitintame aliejuje, supilkite vyną ir dar minutę pakepinkite. Užpilkite ant baravykų. Apšlakstykite aliejumi su česnakais.
Baravykų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 8 vienetai | baravykai (vidutinio dydžio) |
| 6 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
| 1 | česnakas (skiltelė) |
| 100 gramų | poras |
| 50 gramų | vynas (baltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su tunu
-
Ryžių su slyvomis mišrainė
-
Mišrainė su fermentiniu sūriu, burokėliais ir krabų lazdelėm
-
Bulvių salotos su kumpiu
-
Silkė su burokėliais ir žirneliais
-
Mišrainė su rūkyta dešra
-
Ananasinė mišrainė
-
Rusiškos salotos
-
Liežuvio salotos
-
Žirnelių salotos su kumpiu
-
Burokėlių ir kopūstų salotos
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Žuvies salotos
-
Konservuotų menkių kepenėlių mišrainė
-
Tuno salotos
-
Šilta mišrainė
-
Senovinės kaimiškos agurkų salotos
-
Burokėlių salotos
-
Salotos „Sniegena“
-
Skanios salotos paprikų puodeliuose
Baravykų salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baravykai, vidutinio dydžio,
8 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
6 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai, juodieji
-
Česnakas, skiltelė,
1 -
Poras,
100 gramų -
Vynas, baltas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalykite baravykus šepetėliu. Jeigu plausite, labai gerai nusausinkite. Supjaustykite juos plonomis juostemėmis ir pakepinkite alyvuogių aliejuje, kol gražiai apskrus. Pagardinkite druska ir pipirais.
Ištrinkite lėkštę parpjauta skiltele česnako. Sudėkite pakepintus baravykus.
Susmulkinkite česnaką, kuriuo trynėte lėkštę, suberkite į dubenėlį ir apipilkite 2 šaukštais aliejaus.
Supjaustykite porus plonais žiedeliais. Šiek tiek pakepinkite labai karštai įkaitintame aliejuje, supilkite vyną ir dar minutę pakepinkite. Užpilkite ant baravykų. Apšlakstykite aliejumi su česnakais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
