Nuvalykite baravykus šepetėliu. Jeigu plausite, labai gerai nusausinkite. Supjaustykite juos plonomis juostemėmis ir pakepinkite alyvuogių aliejuje, kol gražiai apskrus. Pagardinkite druska ir pipirais.
Ištrinkite lėkštę parpjauta skiltele česnako. Sudėkite pakepintus baravykus.
Susmulkinkite česnaką, kuriuo trynėte lėkštę, suberkite į dubenėlį ir apipilkite 2 šaukštais aliejaus.
Supjaustykite porus plonais žiedeliais. Šiek tiek pakepinkite labai karštai įkaitintame aliejuje, supilkite vyną ir dar minutę pakepinkite. Užpilkite ant baravykų. Apšlakstykite aliejumi su česnakais.

Baravykų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
8 vienetai | baravykai (vidutinio dydžio) |
6 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
1 | česnakas (skiltelė) |
100 gramų | poras |
50 gramų | vynas (baltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
„Sužadėtinių“ salotos
-
Salotos su brokoliais, vynuogėmis ir kumpiu
-
Burokėlių ir krabų lazdelių mišrainė
-
Trispalvės salotos
-
Sluoksniuota vištienos mišrainė
-
Vištienos salotos su kriaušėmis
-
Skaniosios raugintų kopūstų salotos
-
Mišrainė "Gulbių ežeras"
-
Ryžių salotos su žuvimi
-
Pievagrybiai su svogūnais
-
Šventiškos salotos su argulomis
-
Cezario salotos
-
Mišarine "Paberžis"
-
Linos makaronų mišrainė
-
Traškios salotos
-
Daržovių mišrainė
-
Krabų lazdelių ir rūgštynių salotos
-
Gardžiosios vištienos salotos
-
Baravykų salotos su padažu
-
Salotos su jautiena
Baravykų salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baravykai, vidutinio dydžio,
8 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
6 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai, juodieji
-
Česnakas, skiltelė,
1 -
Poras,
100 gramų -
Vynas, baltas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalykite baravykus šepetėliu. Jeigu plausite, labai gerai nusausinkite. Supjaustykite juos plonomis juostemėmis ir pakepinkite alyvuogių aliejuje, kol gražiai apskrus. Pagardinkite druska ir pipirais.
Ištrinkite lėkštę parpjauta skiltele česnako. Sudėkite pakepintus baravykus.
Susmulkinkite česnaką, kuriuo trynėte lėkštę, suberkite į dubenėlį ir apipilkite 2 šaukštais aliejaus.
Supjaustykite porus plonais žiedeliais. Šiek tiek pakepinkite labai karštai įkaitintame aliejuje, supilkite vyną ir dar minutę pakepinkite. Užpilkite ant baravykų. Apšlakstykite aliejumi su česnakais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...