
Mišrainė „Sanpaulija“
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
300 gramų | vištiena (krūtinėlė (virta ar rūkyta)) | |
200 gramų | slyvos (džiovintos) | |
400 gramų | pievagrybiai | |
300 gramų | agurkų ( švieži) | |
200 gramų | morkos ( koriejietiškos ) | |
šiek tiek | majonezas | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | krekeriai (sūrūs) | |
šiek tiek | špinatai | |
šiek tiek | ridikėliai | |
šiek tiek | kopūstai (mėlynieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
vištienos krūtinėlę, džiovintas slyvas, agurką supjaustome šiaudeliais. Grybus supjaustome, pasūdome, papipiriname ir apkepame aliejuje. Kai viskas paruošta pradedam „surinkinėti„ mišrainę. Ingredientus sudedam pasluoksniui pertepant majonezu. 1 sluoksnis – vištiena, 2 sluoksnis – džiovintos slyvos, 3 sluoksnis – grybai, 4 sluoksnis – agurkas, 5 sluoksnis – korietiškos morkos.
2.
Papuošiame: gėlytes daromos iš ridikėlių supjaustytų griežinėliais ir padažytais mėlynųjų kopūstų sultimis, vidus - kiaušinio trynys. Lapeliai iš špinato. Vazonėlis iš krekerių.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Balta (lietuviška) mišrainė kitaip
-
Salotos su slyvomis
-
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
-
Slovakiška mišrainė
-
Marinuotų burokėlių salotos
-
Lašišos salotos
-
Taškento salotos su majonezu
-
Grybų salotos su daržovėmis
-
Bulvių salotos su lašiša
-
Spalvingos salotos su jautiena
-
Mišrainė krepšelyje
-
Neringos salotos
-
Makaronai su baklažanais
-
Silkės, bulvių ir kiaušinių salotos
-
Ryžiai su pievagrybiais
-
Salotos su jūros kopūstais ir žuvimi
-
Salotos su liežuviu
-
Vištienos salotos
-
Burokėlių salotos su grybais
-
Sočios pupelių, kumpio ir ananasų salotos
Mišrainė „Sanpaulija“
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Vištiena, krūtinėlė (virta ar rūkyta),
300 gramų -
Slyvos, džiovintos,
200 gramų -
Pievagrybiai,
400 gramų -
Agurkai, švieži,
300 gramų -
Morkos, koriejietiškos ,
200 gramų - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Krekeriai, sūrūs
- Špinatai
- Ridikėliai
- Kopūstai, mėlynieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
vištienos krūtinėlę, džiovintas slyvas, agurką supjaustome šiaudeliais. Grybus supjaustome, pasūdome, papipiriname ir apkepame aliejuje. Kai viskas paruošta pradedam „surinkinėti„ mišrainę. Ingredientus sudedam pasluoksniui pertepant majonezu. 1 sluoksnis – vištiena, 2 sluoksnis – džiovintos slyvos, 3 sluoksnis – grybai, 4 sluoksnis – agurkas, 5 sluoksnis – korietiškos morkos.
Papuošiame: gėlytes daromos iš ridikėlių supjaustytų griežinėliais ir padažytais mėlynųjų kopūstų sultimis, vidus - kiaušinio trynys. Lapeliai iš špinato. Vazonėlis iš krekerių.
Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai