
Šašlykas granatų sulčių marinate
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas | kiauliena |
0.5 litro | sultys (granatų) |
1 kilogramas | svogūnai |
šiek tiek | prieskoniai (kaukaukazietiškų prieskonių mišinys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Kiaulieną supjaustyti gabaliukais, žiedais- svogūnus. Mėsą, svogūnus užpilti sultimis, berti prieskonių išmaišyti ir marinuoti per nakt. Verti ant iešmų, kepti ir skanauti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu
-
Grybų omletas
-
Gardus varškės apkepas
-
Varškės apkepas su persikais
-
Cukinija su varškės įdaru
-
Varškės apkepas
-
Varškės ir bulvių plokštainis
-
Greitas omletas
-
Spurgečiai
-
Kiaušinių plakinyje kepti brokoliai ir krevetės
-
Grill sūris
-
Omletas su kumpiu ir žirneliais
-
Greitas bulvių apkepas
-
Greitas ir skanus varškės apkepas
-
Laukinis sūris
-
Stebuklingas omletas
-
Tinginių pyragas
-
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
-
Kiaušinienė su pienu
-
Vaikiški aštuonkojai
Šašlykas granatų sulčių marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Sultys, granatų,
0.5 litro -
Svogūnai,
1 kilogramas - Prieskoniai, kaukaukazietiškų prieskonių mišinys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti gabaliukais, žiedais- svogūnus. Mėsą, svogūnus užpilti sultimis, berti prieskonių išmaišyti ir marinuoti per nakt. Verti ant iešmų, kepti ir skanauti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...