
Tekila "Bum - bum"
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
šiek tiek | tekila |
šiek tiek | limonadas (imbierinis, arba imbierinis alus) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Tekilą ir šaltą imbiero limonadą arba imbiero alų supilkite į atšaldytą taurelę. Ant stalo viršaus patieskite kelis kart perlenktą stalo rankšluostį. Taurelę paimkite į vieną ranką, o kitos rankos delnu sandariai uždenkite. Stuktelėkite keletą kartų į stalą, per sulenktą rankšluostį, tiek, kad gėrimas suputotų, sakydami „Bum-bum“ ir iš karto, kol dar jis putoja, vienu ypu išgerkite.
2.
Tai vieno ypo kokteilis („šotas“), kurį geriant reikia atlikti savotišką ritualą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Alkoholinis kokteilis "Rožinis šėlsmas"
-
Kokteilis „Klasikinė Margarita“
-
Kokteilis „Margarita“
-
Braškinė „Margarita“
-
Kokteilio Margarita gaminimas
-
Alaus Margarita
-
Kokteilis „Raudona tekila“
-
Tekila su citrina
-
Karštas raudonas vynas – nuo visų ligų
-
MARTINI ROSSO FIZZ
-
Putojančio vyno kokteilis su citrina
-
Putojančio vyno–žagarės kokteilis
-
Citrininis putojančio vyno punšas
-
Putojančio vyno ir alaus kokteilis
-
Gėrimas sušalus
-
Bobelinės kokteilis
-
Putojančio vyno ir burbono kokteilis
-
Martinio ir degtinės kokteilis
-
Mojito kokteilis
-
Degtinė su "Sprite"
Tekila "Bum - bum"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
- Tekila
- Limonadas, imbierinis, arba imbierinis alus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tekilą ir šaltą imbiero limonadą arba imbiero alų supilkite į atšaldytą taurelę. Ant stalo viršaus patieskite kelis kart perlenktą stalo rankšluostį. Taurelę paimkite į vieną ranką, o kitos rankos delnu sandariai uždenkite. Stuktelėkite keletą kartų į stalą, per sulenktą rankšluostį, tiek, kad gėrimas suputotų, sakydami „Bum-bum“ ir iš karto, kol dar jis putoja, vienu ypu išgerkite.
Tai vieno ypo kokteilis („šotas“), kurį geriant reikia atlikti savotišką ritualą.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...