Voveraičių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | acto |
100 gramų | voveraitės |
1 vienetas | pomidorai |
100 gramų | žuvis (kepta) |
2 vienetai | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Šviežios voveraitės išverdamos (15 min.) ir nuvarvinamas vanduo. Žuvies raumuo smulkiai supjaustomas, užpilamas aliejumi, išplaktu su actu ir prieskoniais. Tokiame marinate žuvis palaikoma 1 val. Pomidoras supjaustomas griežinėliais, svogūnai smulkiai sukapojami. Išimta iš marinato žuvis sluoksniuojama su voveraitėmis ir pomidorais, pabarstoma pipirais, svogūnais ir druska. Vėliau užpilama tuo pačiu marinatu, kuriame buvo marinuojama. Sudėtos į salotinę voveraičių salotos puošiamos didesnėmis sveikomis voveraitėmis ir pomidoro skiltelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tailandietiškos ryžių salotos
- Apsnigtos salotos su silke, sūriu, daržovėmis ir razinomis
- Salotos „Irida“
- Baravykų salotos su padažu
- Ryžiai su pievagrybiais
- Paprastos raugintų kopūstų salotos
- Taškento salotos su majonezu
- Salotos su brokoliais, pomidorais ir kiaušiniais
- Kiaulės liežuvio salotos
- Makaronų mišraine su majonezu
- Vištienos ir ananasų mišrainė
- Gennaro salotos (daržovių salotos su moliūgu)
- Karštos bulvių salotos
- Krabų mišrainė su kumpiu
- Salotos su vištiena
- Salotos su silke
- Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
- Salotos su mėsa
- Cezario salotos
- ZIGMO silkės salotos su burokėliais, pupelėmis ir putpelių kiaušiniais
Voveraičių salotos
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Actas,
1 arbatinis šaukštelis -
Voveraitės,
100 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas -
Žuvis, kepta,
100 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežios voveraitės išverdamos (15 min.) ir nuvarvinamas vanduo. Žuvies raumuo smulkiai supjaustomas, užpilamas aliejumi, išplaktu su actu ir prieskoniais. Tokiame marinate žuvis palaikoma 1 val. Pomidoras supjaustomas griežinėliais, svogūnai smulkiai sukapojami. Išimta iš marinato žuvis sluoksniuojama su voveraitėmis ir pomidorais, pabarstoma pipirais, svogūnais ir druska. Vėliau užpilama tuo pačiu marinatu, kuriame buvo marinuojama. Sudėtos į salotinę voveraičių salotos puošiamos didesnėmis sveikomis voveraitėmis ir pomidoro skiltelėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...