Voveraičių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 1 arbatinis šaukštelis | acto |
| 100 gramų | voveraitės |
| 1 vienetas | pomidorai |
| 100 gramų | žuvis (kepta) |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Šviežios voveraitės išverdamos (15 min.) ir nuvarvinamas vanduo. Žuvies raumuo smulkiai supjaustomas, užpilamas aliejumi, išplaktu su actu ir prieskoniais. Tokiame marinate žuvis palaikoma 1 val. Pomidoras supjaustomas griežinėliais, svogūnai smulkiai sukapojami. Išimta iš marinato žuvis sluoksniuojama su voveraitėmis ir pomidorais, pabarstoma pipirais, svogūnais ir druska. Vėliau užpilama tuo pačiu marinatu, kuriame buvo marinuojama. Sudėtos į salotinę voveraičių salotos puošiamos didesnėmis sveikomis voveraitėmis ir pomidoro skiltelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kuskuso salotos
-
Salotos su vištiena
-
Lengva silkė
-
Salotos su silke
-
Šprotų salotos
-
Baravykų salotos
-
Mangas su rūkyta vištiena
-
Mišrainė "Dovana"
-
Mišrainė "Naujametinis burbulas" su jautiena
-
Mišrainė „Sotumėlis“
-
Ryžių makaronų ir daržovių salotos
-
Salotos su rūkyta žuvimi
-
Lašišos salotos
-
Mišrainė "Auksinė žuvelė"
-
Vinigretas
-
Milano salotos su rūkyta žuvimi
-
Kalmarų salotos su grybais
-
Daržovių salotos su graikiniais riešutais ir sūriu
-
Ryžių mišrainė
-
Kumpio su sūriu salotos
Voveraičių salotos
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Actas,
1 arbatinis šaukštelis -
Voveraitės,
100 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas -
Žuvis, kepta,
100 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežios voveraitės išverdamos (15 min.) ir nuvarvinamas vanduo. Žuvies raumuo smulkiai supjaustomas, užpilamas aliejumi, išplaktu su actu ir prieskoniais. Tokiame marinate žuvis palaikoma 1 val. Pomidoras supjaustomas griežinėliais, svogūnai smulkiai sukapojami. Išimta iš marinato žuvis sluoksniuojama su voveraitėmis ir pomidorais, pabarstoma pipirais, svogūnais ir druska. Vėliau užpilama tuo pačiu marinatu, kuriame buvo marinuojama. Sudėtos į salotinę voveraičių salotos puošiamos didesnėmis sveikomis voveraitėmis ir pomidoro skiltelėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
