
White Lady
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
50 mililitrų | džinas |
20 mililitrų | likeris (Triple Sec) |
20 mililitrų | citrinų sultys (šviežių) |
20 mililitrų | akvafabos (avinžirnių skystis) |
10 mililitrų | cukraus sirupas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Atsišaldome pateikimo taurę.
2.
Visus ingredientus supilame į kokteilių plaktuvą. Dedame daug ledo. Gerai suplakame.
3.
Dvigubu košimu perkošiame į mūsų atšaldytą taurę. Papuošiame ir aromatizuojame citrinos žievele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Džinas su toniku
-
„Cinzano“
-
Kokteilio Gin Martini gaminimas
-
Alaus ir džino kokteilis
-
Alkoholinis kokteilis "Rožinis šėlsmas"
-
DRY MARTINI
-
Mandarinų kokteilis
-
Džino kokteilis
-
Karštas raudonas vynas
-
MARTINI ROCKS
-
Amerikietiškas alkoholinis kokteilis
-
Citrininis putojančio vyno punšas
-
Romo kokteilis
-
MARTINI MELOGRANO
-
Degtinė su "Sprite"
-
Rabarbarų gaiva
-
Degtinės kokteilis
-
MARTINI BIANCO FIZZ
-
Sulos kokteilis
-
Mary Pickford kokteilis
White Lady
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Džinas,
50 mililitrų -
Likeris, Triple Sec,
20 mililitrų -
Citrinų sultys, šviežių,
20 mililitrų -
Akvafaba, avinžirnių skystis,
20 mililitrų -
Cukraus sirupas,
10 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
BaroTV
Gaminimo eiga:
Atsišaldome pateikimo taurę.
Visus ingredientus supilame į kokteilių plaktuvą. Dedame daug ledo. Gerai suplakame.
Dvigubu košimu perkošiame į mūsų atšaldytą taurę. Papuošiame ir aromatizuojame citrinos žievele.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...