Maisto gaminimas Jums atrodo kančia, nes neturite nei vieno tikrai aštraus peilio? Sužinokite, kaip taisyklingai paruošti peilius tam, kad gaminimas būtų vien malonumas!
Kokios vestuvės be vestuvinio torto? Visi nori, kad jis būtų ne tik skanus, bet ir gražus, o jei dar turite gerą humoro jausmą, galite užsisakyti vieną iš penkiolikos nuotaikingų meniškų konditerijos gaminių. Pasigrožėkite įspūdingais tortais! "Niekur nepabėgsi" vestuvinis tortas Vestuvinis tortas "Ekstrem
Kalėdos jau ne už kalnų! Tai nuostabiausias metas, kada daugiau dėmesio ir laiko skiriame namams, savo artimiesiems bei stengemės juos nudžiuginti ypatingomis dovanomis. Tai santarvės, sielos ramybės ir ,be abejo, dovanų metas.
Marcas d’Erceville kilęs iš Prancūzijos, Bretanės, kur dirbo prancūziškame restorane, atvyko į Lietuvą, čia jo gaminamų patiekalų galite paskanauti „Stiklių“ restorane, o pasisemti patirties ir kartu pasigaminti vakarienę – kulinarijos lofte „Čiop Čiop“, kur beveik kas mėnesį rengiami Prancūzijos virtuvės kursai. Marcas kruopščiai ruošėsi kursui, svėrė ingredientus, ant stalo dėliojo produktus iš eilės pagal patiekalus. Mes jo spėjome paklausti keleto klausimų.
Tikriausiai kiekvienam žinomas tas nuostabus jausmas, kuomet grįžus į namus su džiaugsmu Jus pasitinka mylinti šeima, o apetitą sužadina kerintis vakarienės aromatas...
Tikras gardumėlis kvapnių pomidorų padažų mėgėjams! Su „Fix Arrabiata“ pasigaminsite tikrą itališką pikantišką padažą „Arrabiata“, kuris idealiai tiks....
Ronaldas Nagrockis dirbo JAMIE OLIVER "Jamie's Italian" restorane. Šis virtuvės šefas atsako į kelis įdomius klausimus apie Itališką maistą ir darbą su vienu garsiausių pasaulio virtuvės šefų.
Netradicinių sprendimų nuolatos ieškanti kulinarijos loftas "Čiop Čiop" švenčia pagaliau į virtuvę atėjusį pavasarį ir ragina suskubti pasimėgauti pavasarinėms daržovėms. Pavasariniam virtuvės vakarėlių meniu ypatingą dėmesį skyrusi šparagams ir ridikėliams, kulinarijos lofto komanda dalinasi naudingais patarimais
Rudenį užderėjo daug įvairių daržovių iš kurių kūrybingi ir išradingi žmonės sugeba sukurti tikrus meno šedevrus. Įvairiaspalvės puokštės, povas ir kiti unikalūs drožiniai...
Reta šeimininkė gali pasigirti nuosavu darželiu ir pačios užaugintomis daržovėmis. Tenka pasitikėti produktais iš parduotuvių ar turgaviečių lentynų. Jog pirktinės daržovės teiktų naudą sveikatai ir skoniui, prieš perkant mokėkime įvertinti ar daržovės yra tinkamos vartojimui.
Tradiciška lietuviška virtuvė gali būti labai moderni
Viena vertingiausių pavasarinio sezono daržovių šparagai, kažkada nepatikliai vertinti dėl keistos išvaizdos, šiuo metu gauna ypatingą virtuvės šefų dėmesį. Mažai kalorijų, tačiau daugybę naudingų medžiagų turinti daržovė kulinarijos ekspertų traukiama į karališkų produktų sąrašus. Šioje stiebinėje
Artėjant Tarptautinei vaikų gynimo dienai kulinarijos loftas „Čiop Čiop“ siūlo vaikus įsileisti į virtuvę ir leisti jiems įsitraukti į gaminimo procesą. Šią vasarą antrąjį kartą „Skonių stovyklėlę“ vaikams rengiančio „Čiop Čiop“ komanda pastebi, kad gaminant naujomis formomis atsiveria vaikų fantazija.
Kokybę rodo gaminio rūšis. Pagal mėsos gaminių kokybę reglamentuojančius standartus mėsos gaminiai yra skirstomi į šis rūšis: aukščiausią, pirmąją ir antrąją. Ją lemia ...
Kasmet Italijoje vykstančiuose pasauliniuose "A'Design Award and Competition" apdovanojimuose antrus metus iš eilės pakuotės dizaino kategorijoje auksu buvo įvertintas LGDA (Lietuvos grafinio dizaino asociacijos) narys, dizaineris Edvardas Kavarskas. Šių metų konkurse auksinį apdovanojimą E. Kavarskas gavo u
Vakar, Tarptautinės dienos be dietų vakarą, išrinkta pirmoji Lietuvoje Prieskonių karalienė. Dėl šio titulo "Santa Maria" inicijuotame konkurse rungėsi trys kulinarijos ent...
Pabodo sukti galvą ką pagaminti pietums ar vakarienei karštą vasaros dieną? O suktis prie garuojančių puodų tiesiog nėra jėgų? Rinkitės šaltas sriubas, kurios pradžiugins ne tik namų šeimininkes, bet ir maloniai nustebins visą šeimą.
Nuo seno, buvo aiškinama, kad, norint umesti svorio, jokiais būdais negalima smaližiauti, o ypač lepintis ledais...Tai netiesa! Naujausi mokslininkų tyrimai atskleidė, kad į subalansuotos dietos valgiaraštį kasdien įtraukus po vieną porciją ledų, greičiau krinta svoris. Pasirodo, dėl visko "kaltas" kalcis- jo gausu piene, iš kurio gaminami ledai. Gydytojai tvirtina, kad svoris ima augti, kai organizmui trūksta kalcio . Mat tada riebalų ląstelės pradeda kaupti riebalų atsargas.
Visi žino, lietuvių nacionalinė daržovė - bulvė. Virta, kepta ar net žalia - be jos apseina reti pietūs ar vakarienė. Tad nuo vasario mėn. "Santa Maria" gaminių lentynas papildo net dviejų rūšių natūralių prieskonių mišiniai bulvėms. Vienas jų, absoliuti naujiena mūsų šalyje, skirtas bulvėms virti (sud
Nedaugelis jaunų tėvelių galėtų pasigirti, kad neturi problemų su mažylio apetitu. Vaiko apetitas dažnai tampa sunkiai įmenama mįsle. Tačiau atsiradus šiai problemai delsti negalima, sutrikusi mityba gali būti ir ligos požymis.