Grūzdų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
| 2 valgomieji šaukštai | žirniai (konservuoti) |
| 1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| šiek tiek | garstyčios (padažas) |
| 100 gramų | grūzdai |
| šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Grūzdai nuvalomi, nuplaunami, supjaustomi stambiais gabalais ir, užpylus daugiau vandens, verdami 15—20 min. Vanduo nupilamas, dar kartą užpilama šaltu vandeniu, pakaitinama ir, išpylus į kiaurasamtį, grybai perpilami šaltu vandeniu. Taip verdama, kad grūzdai nebūtų kartūs. Į grybus dedama smulkiai supjaustyto svogūno, pipirų, garstyčių, druskos ir išmaišoma. Tiekiami salotinėje, apibarstyti pjaustytais svogūnų laiškais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Veršienos salotos
-
Mišarine "Paberžis"
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Baltoji mišrainė kitaip
-
Silkės salotos su kiaušiniais
-
Ryžių makaronų ir daržovių salotos
-
Ryžių salotos su žuvimi
-
Lengvos pavasario salotos
-
Paprastos raugintų kopūstų salotos
-
Bulvių mišrainė su fermentiniu sūriu
-
Šparaginių pupelių salotos
-
Krabų lazdelių ir sūrio salotos "Morkytė"
-
Neapolio salotos
-
Mišrainė "Naktis"
-
Makaronų salotos su kumpiu
-
Kuskusas su jūros kopūstais ir rūkyta antiena
-
Mišrainė „Sotumėlis“
-
Mišrainė su fermentiniu sūriu, burokėliais ir krabų lazdelėm
-
Vištienos salotos su vynuogėmis
-
Salotos su perlinėmis kruopomis
Grūzdų salotos
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žirniai, konservuoti,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai, malti
- Garstyčios, padažas
-
Grūzdai,
100 gramų - Svogūnai, laiškai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grūzdai nuvalomi, nuplaunami, supjaustomi stambiais gabalais ir, užpylus daugiau vandens, verdami 15—20 min. Vanduo nupilamas, dar kartą užpilama šaltu vandeniu, pakaitinama ir, išpylus į kiaurasamtį, grybai perpilami šaltu vandeniu. Taip verdama, kad grūzdai nebūtų kartūs. Į grybus dedama smulkiai supjaustyto svogūno, pipirų, garstyčių, druskos ir išmaišoma. Tiekiami salotinėje, apibarstyti pjaustytais svogūnų laiškais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
