
Grūzdų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | žirniai (konservuoti) |
1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | garstyčios (padažas) |
100 gramų | grūzdai |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Grūzdai nuvalomi, nuplaunami, supjaustomi stambiais gabalais ir, užpylus daugiau vandens, verdami 15—20 min. Vanduo nupilamas, dar kartą užpilama šaltu vandeniu, pakaitinama ir, išpylus į kiaurasamtį, grybai perpilami šaltu vandeniu. Taip verdama, kad grūzdai nebūtų kartūs. Į grybus dedama smulkiai supjaustyto svogūno, pipirų, garstyčių, druskos ir išmaišoma. Tiekiami salotinėje, apibarstyti pjaustytais svogūnų laiškais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su brandintu jautienos steiku TOP SIRLOIN
-
Itališkos salotos
-
Salotos su ančiuviais
-
Salotos su rūkyta žuvimi
-
Bulvių mišrainė
-
Salotos su feta sūriu
-
Krabų mišrainė
-
Sūdytų ar marinuotų grybų salotos
-
Mišrainė su vištiena ir grybais
-
Salotos su vištiena
-
Makaronų-pomidorų mišrainė
-
Salotos su šparagais
-
ZIGMO silkės salotos su burokėliais, pupelėmis ir putpelių kiaušiniais
-
Salotos su avokadu
-
Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
-
Veršienos su granatais salotos
-
Burokėliai su spanguolėmis
-
Traškus užkandis prie alaus
-
Duonos užkandėlė
-
Žuvies salotos
Grūzdų salotos
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žirniai, konservuoti,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai, malti
- Garstyčios, padažas
-
Grūzdai,
100 gramų - Svogūnai, laiškai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grūzdai nuvalomi, nuplaunami, supjaustomi stambiais gabalais ir, užpylus daugiau vandens, verdami 15—20 min. Vanduo nupilamas, dar kartą užpilama šaltu vandeniu, pakaitinama ir, išpylus į kiaurasamtį, grybai perpilami šaltu vandeniu. Taip verdama, kad grūzdai nebūtų kartūs. Į grybus dedama smulkiai supjaustyto svogūno, pipirų, garstyčių, druskos ir išmaišoma. Tiekiami salotinėje, apibarstyti pjaustytais svogūnų laiškais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...