
Grūzdų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | žirniai (konservuoti) |
1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | garstyčios (padažas) |
100 gramų | grūzdai |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Grūzdai nuvalomi, nuplaunami, supjaustomi stambiais gabalais ir, užpylus daugiau vandens, verdami 15—20 min. Vanduo nupilamas, dar kartą užpilama šaltu vandeniu, pakaitinama ir, išpylus į kiaurasamtį, grybai perpilami šaltu vandeniu. Taip verdama, kad grūzdai nebūtų kartūs. Į grybus dedama smulkiai supjaustyto svogūno, pipirų, garstyčių, druskos ir išmaišoma. Tiekiami salotinėje, apibarstyti pjaustytais svogūnų laiškais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
-
Jautienos salotos
-
Silkės salotos šventėms
-
Fetos sūrio ir daržovių salotos
-
Pomidorų ir žiedinių kopūstų salotos
-
Karštos šparagų salotos
-
Silkė su troškintomis morkomis
-
Salotos su varške ir pomidorais
-
Mišrainė su kalakutiena
-
Pupelių salotos
-
Bulvių salotos
-
Širdžių salotos
-
Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
-
Mišrainė „Sotumėlis“
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Švežių kopūstų salotos
-
Salotos "Atgaiva"
-
Žirnelių salotos su kumpiu
-
Pekino salotos su tunu
-
Mišrainė "Meilė"
Grūzdų salotos
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žirniai, konservuoti,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai, malti
- Garstyčios, padažas
-
Grūzdai,
100 gramų - Svogūnai, laiškai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grūzdai nuvalomi, nuplaunami, supjaustomi stambiais gabalais ir, užpylus daugiau vandens, verdami 15—20 min. Vanduo nupilamas, dar kartą užpilama šaltu vandeniu, pakaitinama ir, išpylus į kiaurasamtį, grybai perpilami šaltu vandeniu. Taip verdama, kad grūzdai nebūtų kartūs. Į grybus dedama smulkiai supjaustyto svogūno, pipirų, garstyčių, druskos ir išmaišoma. Tiekiami salotinėje, apibarstyti pjaustytais svogūnų laiškais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...