
Jautienos salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | jautiena (liesa) |
400 gramų | bulvių (virtos) |
0.5 stiklinės | vynas (baltas) |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
150 gramų | pomidorai |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Virta jautiena plonai supjaustoma, o bulvės, svogūnai ir pomidorai supjaustomi griežinėliais. Daržovės užpilamos vynu, suplaktu su actu, aliejumi, sultiniu ir prieskoniais bei palaikomos 1 valandą. Salotinėje daržovės sluoksniuojamos su mėsa, užpilamos tuo pačiu marinatu ir apibarstomos smulkiai supiaustytais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jūros kopūstai su džiovintais grybais
-
Salotos su krabų lazdelėmis
-
Pupelių mišrainė su padažu
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Sluoksniuota burokėlių mišrainė su majonezu
-
Mišrainė su vištiena, avokadais ir salierais
-
Pomidorų ir dešrelių salotos
-
Olgos salotų receptas
-
Silkė su majonezu ir porais
-
Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
-
Prancūziškos salotos
-
Rusiškos salotos
-
Ryžių mišrainė
-
Kumpio salotos su ananasais
-
Itališkos salotos
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Apelsinų ir rūkytos vištos mišrainė
-
Duonos ir pupelių mišrainė
-
Salotos „Drakoniukas 2012“
Jautienos salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, liesa,
400 gramų -
Bulvės, virtos,
400 gramų -
Vynas, baltas,
0.5 stiklinės -
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai -
Pomidorai,
150 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Pipirai, juodieji
- Actas
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virta jautiena plonai supjaustoma, o bulvės, svogūnai ir pomidorai supjaustomi griežinėliais. Daržovės užpilamos vynu, suplaktu su actu, aliejumi, sultiniu ir prieskoniais bei palaikomos 1 valandą. Salotinėje daržovės sluoksniuojamos su mėsa, užpilamos tuo pačiu marinatu ir apibarstomos smulkiai supiaustytais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...