Jautienos salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 400 gramų | jautiena (liesa) |
| 400 gramų | bulvių (virtos) |
| 0.5 stiklinės | vynas (baltas) |
| 5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 150 gramų | pomidorai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
| šiek tiek | acto |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Virta jautiena plonai supjaustoma, o bulvės, svogūnai ir pomidorai supjaustomi griežinėliais. Daržovės užpilamos vynu, suplaktu su actu, aliejumi, sultiniu ir prieskoniais bei palaikomos 1 valandą. Salotinėje daržovės sluoksniuojamos su mėsa, užpilamos tuo pačiu marinatu ir apibarstomos smulkiai supiaustytais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spalvingos salotos su jautiena
-
Salotos su ZIGMO sūdyta lašiša ir greipfrutais
-
Keptos krevečių salotos
-
Salotos su krevetėmis ir grybais
-
Baltosios salotos
-
Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Mišrainė su kiaušiniais
-
Skanios salotos paprikų puodeliuose
-
Silkės salotos
-
Paprastos makaronų salotos
-
Linos makaronų mišrainė
-
Pomidorų ir dešrelių salotos
-
Greitai paruošiamos makaronų salotos
-
Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
-
Daniškos salotos
-
Vištienos ir ananasų mišrainė
-
Slovakiška mišrainė
-
Arvydo avokadų-pomidorų salotos su parūkyta paprika
-
Žalios salotos su silke
Jautienos salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, liesa,
400 gramų -
Bulvės, virtos,
400 gramų -
Vynas, baltas,
0.5 stiklinės -
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai -
Pomidorai,
150 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Pipirai, juodieji
- Actas
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virta jautiena plonai supjaustoma, o bulvės, svogūnai ir pomidorai supjaustomi griežinėliais. Daržovės užpilamos vynu, suplaktu su actu, aliejumi, sultiniu ir prieskoniais bei palaikomos 1 valandą. Salotinėje daržovės sluoksniuojamos su mėsa, užpilamos tuo pačiu marinatu ir apibarstomos smulkiai supiaustytais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
