
900 gramų | miltai |
500 gramų | avienos |
300 gramų | sviestas (tarkuotas) |
300 mililitrų | grietinė (riebi) |
5 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Sudėkite į riebalais išteptą skardą, aptepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite maždaug 25 minučių gerai įkaitintoje orkaitėje.
Pagaminama 20 kibinų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ant žarijų keptos vištų širdelės
-
Keptos krevetės
-
Mumijos
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Virtinukai su grybais
-
Traškios sūrio lazdelės
-
Greitas užkandis
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Brusketa
-
Sumuštinis "Ara"
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Krevečių ir šoninės iešmeliai
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Apkeptas sūris
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Paprikų suktinukai
-
Kibinai
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
Karaimų kibinai

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Miltai,
900 gramų -
Aviena,
500 gramų -
Sviestas, tarkuotas,
300 gramų -
Grietinė, riebi,
300 mililitrų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į dubenį persijokite miltus ir juos išminkykite su sviestu. Supilkite grietinę ir išplaktus kiaušinius. Įberkite porą žiupsnelių druskos. Viską gerai išminkykite ir palaikykite šaldytuve maždaug 2 valandas.
Mėsą supjaustykite nedideliais kubeliais, svogūną - mažais gabalėliais. Įberkite prieskonių ir įpilkite kelis šaukštus vandens.
Tešlą padalinkite į maždaug 20 lygių gabalėlių. Iš kiekvieno formuokite paplotėlius, į vidurį dėkite šaukštą įdaro ir perlenkę perpus suspauskite ir sukite pynutę (lyg darydami virtinius).
Sudėkite į riebalais išteptą skardą, aptepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite maždaug 25 minučių gerai įkaitintoje orkaitėje.
Pagaminama 20 kibinų.
Komentarai (4)
-
beata
2015-08-15 00:40
Dedasi sviestas tarkuotas ar smulkiai supjaustytas,kad lengviau tesloje pasiskirstytu.Svogunu reik daugiau.Kibinai turi but astresni,na ir pipirai turi jaustis.Gero apetito.