Obuoliai iškepami, užpilami vandeniu ir, jam užvirus, pertrinami pro sietelį. Ataušinti sumaišomi su cukrumi ir kiaušinių baltymais, išbrinkinta ir ištirpinta želatina, plakama, kol masė virsta standžiomis putomis.
Jeigu išplakti putėsiai tiekiami iš karto, želatinos į masę galima nedėti.
Obuolių putėsiai
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
0.5 kilogramo | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
2 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
- Ledai ant pagaliuko
- Vaisinė želė
- Gaivus Sandros desertas "Ant debesų"
- Kriaušių desertas
- Šokoladinis desertas
- Braškės su šokoladu
- Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
- Tiramisu
- Spurgos su įdaru ir glaistu
- Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis
- Triufeliai su kalėdiniu punšu
- Naminė karamelė
- Imbieriniai blyneliai
- Šokoladiniai kavos ledai
- Gaivus mango desertas
- Desertas "Snieguolė"
- Braškių putėsiai
- Varškiniai sausainiai "Vokeliai"
- Aistės jogurto pyragas
Obuolių putėsiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Cukrus,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai -
Obuoliai,
0.5 kilogramo -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuoliai iškepami, užpilami vandeniu ir, jam užvirus, pertrinami pro sietelį. Ataušinti sumaišomi su cukrumi ir kiaušinių baltymais, išbrinkinta ir ištirpinta želatina, plakama, kol masė virsta standžiomis putomis.
Jeigu išplakti putėsiai tiekiami iš karto, želatinos į masę galima nedėti.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...