Obuoliai iškepami, užpilami vandeniu ir, jam užvirus, pertrinami pro sietelį. Ataušinti sumaišomi su cukrumi ir kiaušinių baltymais, išbrinkinta ir ištirpinta želatina, plakama, kol masė virsta standžiomis putomis.
Jeigu išplakti putėsiai tiekiami iš karto, želatinos į masę galima nedėti.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Obuolių putėsiai
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
0.5 kilogramo | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
2 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Gaivus gardėsis "Avietėlė"
-
Želė „Spanguolės ant sniego“
-
Vaisių vėrinukai
-
Ananasų ir kokosų ledai su karamelizuotais čili pipirais
-
Varškės ledai
-
Karštas bananų desertas
-
Popsiukai šokolade
-
Grietinėlės ledai
-
Vaflių tortas
-
Paskaninti kepti obuoliai
-
Vasariškas želė desertas
-
Braškiniai kondensuoto pieno ledai
-
Varškės spurgos
-
Pudingas
-
Lemon posset
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Gaivus mango desertas
-
Dr. Oetker imbieriniai sausainiai dekoruoti glajumi ir pabarstukais
-
Desertas "Skanumėlis"
Obuolių putėsiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
-
Cukrus,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai -
Obuoliai,
0.5 kilogramo -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuoliai iškepami, užpilami vandeniu ir, jam užvirus, pertrinami pro sietelį. Ataušinti sumaišomi su cukrumi ir kiaušinių baltymais, išbrinkinta ir ištirpinta želatina, plakama, kol masė virsta standžiomis putomis.
Jeigu išplakti putėsiai tiekiami iš karto, želatinos į masę galima nedėti.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...