Obuoliai iškepami, užpilami vandeniu ir, jam užvirus, pertrinami pro sietelį. Ataušinti sumaišomi su cukrumi ir kiaušinių baltymais, išbrinkinta ir ištirpinta želatina, plakama, kol masė virsta standžiomis putomis.
Jeigu išplakti putėsiai tiekiami iš karto, želatinos į masę galima nedėti.

Obuolių putėsiai
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
0.5 kilogramo | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
2 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinė suflė mamai
-
Nuga
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Nekeptas sausainių tortas su chalva
-
Desertas "Vojei"
-
Grietinėlės ledai su vanile
-
Melionų desertas
-
Paprasti naminiai ledai
-
Vasariškas desertas
-
Želė "Trispalvė"
-
Mango ledai
-
Šokoladinis skanėstas su riešutais
-
Karštas šokoladas
-
Citrininiai drebučiai
-
Varškės rutuliukai „Raffaello“
-
Šafranais pagardintos baltojo šokolado bandelės
-
Braškumėlis
-
Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
-
Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
-
Sūrio desertas
Obuolių putėsiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Cukrus,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai -
Obuoliai,
0.5 kilogramo -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuoliai iškepami, užpilami vandeniu ir, jam užvirus, pertrinami pro sietelį. Ataušinti sumaišomi su cukrumi ir kiaušinių baltymais, išbrinkinta ir ištirpinta želatina, plakama, kol masė virsta standžiomis putomis.
Jeigu išplakti putėsiai tiekiami iš karto, želatinos į masę galima nedėti.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...