Obuoliai iškepami, užpilami vandeniu ir, jam užvirus, pertrinami pro sietelį. Ataušinti sumaišomi su cukrumi ir kiaušinių baltymais, išbrinkinta ir ištirpinta želatina, plakama, kol masė virsta standžiomis putomis.
Jeigu išplakti putėsiai tiekiami iš karto, želatinos į masę galima nedėti.

Obuolių putėsiai
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
0.5 kilogramo | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
2 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės skanėstas
-
Grietinėlės ledai su vanile
-
Ledų tortas
-
Pyragėliai einant į svečius
-
Obuolių šerbetas
-
Saldainiukai iš duonos ir datulių
-
Desertiniai varškėčiai per 15 min
-
Šokoladiniai ledai
-
Kavos ir ledų desertas
-
Sūrio desertas
-
Vaisių vėrinukai
-
Gaivus Sandros desertas "Ant debesų"
-
Lizdeliai
-
Ledų desertas su „m&m“
-
Desertine varškė
-
Kepti obuoliai
-
Dr. Oetker imbieriniai sausainiai dekoruoti glajumi ir pabarstukais
-
Žele desertas
-
Kavos desertas su šokoladiniais kamuoliukais
-
Kaimiški ledai
Obuolių putėsiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Cukrus,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai -
Obuoliai,
0.5 kilogramo -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuoliai iškepami, užpilami vandeniu ir, jam užvirus, pertrinami pro sietelį. Ataušinti sumaišomi su cukrumi ir kiaušinių baltymais, išbrinkinta ir ištirpinta želatina, plakama, kol masė virsta standžiomis putomis.
Jeigu išplakti putėsiai tiekiami iš karto, želatinos į masę galima nedėti.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...