Obuoliai iškepami, užpilami vandeniu ir, jam užvirus, pertrinami pro sietelį. Ataušinti sumaišomi su cukrumi ir kiaušinių baltymais, išbrinkinta ir ištirpinta želatina, plakama, kol masė virsta standžiomis putomis.
Jeigu išplakti putėsiai tiekiami iš karto, želatinos į masę galima nedėti.
Obuolių putėsiai
INGREDIENTAI:
| 1 stiklinė | cukrus |
| 2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
| 0.5 kilogramo | obuoliai |
| 1 valgomasis šaukštas | želatina |
| 2 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Migdoliniai triufeliai
-
Aguonų sūris su razinomis
-
Vasariški pusryčiai
-
Bruknėmis įdarytos kriaušės
-
Naminiai vafliniai saldainiai su slyvų ir šokolado uogiene
-
Saldainiai su maskarponės sūriu
-
Arbūzų šerbetas
-
Kriaušių desertas
-
Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
-
Baltymų kremo pyragaičiai su plakta grietinėle
-
Sausainiai "Riešutėliai" vaikystės skonis
-
Vasariškas tortas
-
Desertas "Skanumėlis"
-
Sūrio pyragėliai
-
Želė su varške
-
Ryžių desertas
-
Vaisinė želė
-
Šokoladinis kremas, glaistytas mėtine morengų mase
-
Jogurto desertas
-
Jogurtinių ledų tortukas
Obuolių putėsiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Cukrus,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai -
Obuoliai,
0.5 kilogramo -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuoliai iškepami, užpilami vandeniu ir, jam užvirus, pertrinami pro sietelį. Ataušinti sumaišomi su cukrumi ir kiaušinių baltymais, išbrinkinta ir ištirpinta želatina, plakama, kol masė virsta standžiomis putomis.
Jeigu išplakti putėsiai tiekiami iš karto, želatinos į masę galima nedėti.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
