Obuoliai iškepami, užpilami vandeniu ir, jam užvirus, pertrinami pro sietelį. Ataušinti sumaišomi su cukrumi ir kiaušinių baltymais, išbrinkinta ir ištirpinta želatina, plakama, kol masė virsta standžiomis putomis.
Jeigu išplakti putėsiai tiekiami iš karto, želatinos į masę galima nedėti.

Obuolių putėsiai
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
0.5 kilogramo | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
2 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Margas varškės desertas
-
Džiovintų vaisių rutuliukai
-
Popsiukai šokolade
-
Braškių pienas
-
Daniški pyragaičiai
-
Biskvitinis vaisinis tortas
-
Jogurtiniai vafliai
-
Šokoladinė suflė
-
Citrininis desertas
-
Varškės desertas su persikais
-
Varškės desertas
-
Karameliniai saldainiai
-
Gaivus tortas
-
Šokoladiniai traškučiai su romu
-
Želė tortas
-
Mamos Mazarino pyragas
-
Spurgos su vyšniomis
-
Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
-
Obuolių vyniotinis
-
Ledai su migdolais
Obuolių putėsiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Cukrus,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai -
Obuoliai,
0.5 kilogramo -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuoliai iškepami, užpilami vandeniu ir, jam užvirus, pertrinami pro sietelį. Ataušinti sumaišomi su cukrumi ir kiaušinių baltymais, išbrinkinta ir ištirpinta želatina, plakama, kol masė virsta standžiomis putomis.
Jeigu išplakti putėsiai tiekiami iš karto, želatinos į masę galima nedėti.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...