Sviestą kapoti su miltais, įpilti acto ar spirito ir tiek grietinės, kad tešla būtų kieta (kaip makaronams).
Tešlą įdėti į puodą ir mediniu grūstuvu gerai išmušti.
2 val. palaikyti šaldymo kameroje arba 12 val. - šaldytuve.
Tešlą iškočioti plonu sluoksniu ir išpjaustyti žagarėlius.
Kepti riebaluose (skaniau, kai kepama aliejuje).
Iškepusius - pabarstyti cukraus pudra.

Paprasti baltarusiški žagarėliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | acto |
šiek tiek | grietinė |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanūs sausainėliai
-
Olandiški sausainėliai su majonezu
-
Sausainiai su cukraus glazūra
-
Imbieriniai sausainiai
-
Sausainiai "paršiukai"
-
Sausainiai „Cappuccino“
-
Skanūs sutirštinto pieno ir kokosų sausainiai
-
Austriški šokoladiniai sausainiai
-
Sausainiukai-pumpačiukai
-
Kalėdiniai sausainiai
-
Imbieriniai sausainukai
-
Sausainiai su riešutais
-
Sausainiukai
-
Kūčiukai (šlyžikai)
-
Naminiai riestainiukai
-
Aguoniniai sausainėliai
-
Sausainiai su kakava ir aitriosiomis paprikomis
-
Sausainiai macarons
-
Sausainiai su baltuoju ir juoduoju šokoladu
-
Trapūs sausainiai su kardamonu ir imbieru
Paprasti baltarusiški žagarėliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Actas,
1 valgomasis šaukštas - Grietinė
- Aliejus, kepimui
- Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą kapoti su miltais, įpilti acto ar spirito ir tiek grietinės, kad tešla būtų kieta (kaip makaronams).
Tešlą įdėti į puodą ir mediniu grūstuvu gerai išmušti.
2 val. palaikyti šaldymo kameroje arba 12 val. - šaldytuve.
Tešlą iškočioti plonu sluoksniu ir išpjaustyti žagarėlius.
Kepti riebaluose (skaniau, kai kepama aliejuje).
Iškepusius - pabarstyti cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...