Pyragėliai su geltonujų kivių uogiene
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| šiek tiek | tešla (sluoksniuota, mielinė) |
| šiek tiek | kiviai ((geltonieji) ) |
| šiek tiek | cinamonas |
| šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Tešlą atšildyti.
2.
Per tą laiką išsivirti kivių uogienę. Kivius nulupti supjaustyti, pridėti cukraus, cinamono, įpilti šiek tiek (5 valg šauštus) vandens ir pavirti 15 min.
3.
Tešlą šiek tiek pakočioti. Supjaustyti norimo dydžio kvardatėliais. Į viduriuką dėti maždaug arbatinį šaukštelį uogienės. Tešlos kampelius užlankstyti.
4.
7-8 min. kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, paskui sumažinti iki 150 laipsnių ir kepti dar tiek pat - kol parus. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keksiukai su spanguolėmis
-
Bandelės su varške
-
Karamelinės lazdelės
-
Raugintų kopūstų bandelės
-
Pyragėliai einant į svečius
-
Žaliosios arbatos keksiukai
-
Lengvai padaromi purūs žagarėliai
-
Sūrio pyragėliai
-
Kivi keksiukai
-
Spurgos kitaip
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Trupiniuotis
-
Pyragėliai su sūriu
-
Pusryčių keksiukai
-
Citrinų skonio keksiukai su aguonomis
-
Bandelės su kumpio įdaru
-
Bananai tešloje
-
Keksiukai
-
Sveikuoliški avižų ir spanguolių pyragaičiai
-
Obuolių pyragaičiai
Pyragėliai su geltonujų kivių uogiene
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
- Tešla, sluoksniuota, mielinė
- Kiviai, (geltonieji)
- Cinamonas
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlą atšildyti.
Per tą laiką išsivirti kivių uogienę. Kivius nulupti supjaustyti, pridėti cukraus, cinamono, įpilti šiek tiek (5 valg šauštus) vandens ir pavirti 15 min.
Tešlą šiek tiek pakočioti. Supjaustyti norimo dydžio kvardatėliais. Į viduriuką dėti maždaug arbatinį šaukštelį uogienės. Tešlos kampelius užlankstyti.
7-8 min. kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, paskui sumažinti iki 150 laipsnių ir kepti dar tiek pat - kol parus. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Ernestas
2015-11-06 18:53
Skanus piragelis aciu uz recepta.tikrai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
