Saldūs sumuštinukai prie arbatos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | cukrus |
3 vienetai | batonas (riekės) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išplakame kiaušinius, į juos mirkome batono riekeles ir dedame ant įkaitintos keptuvės. Išimame kai gražiai apskrus. Pabarstome cukrumi. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sumuštinukai per 5 minutes
- Kiaulienos mėsainis
- Kepti sumuštiniai su obuoliais
- Saldūs sumuštinukai prie arbatos
- Viliaus sūrio sumuštinukai
- Kepti sūrio sumuštiniai
- Mėsainis su vištiena
- Pakepintos baltos duonos riekelės
- Tobulas mėsainis
- Labai lengvai pagaminami pikantiški sumuštinukai
- Slovakiški sumuštinukai
- Kepti pievagrybiai ant skrudintos duonos
- Sumuštiniai
- Roterdamo riekelės
- Tobulas mėsainis su maltiniu ir ananasais
- Nerealus mėsainis su maltiniu
- VILIUKO sumuštiniai
- Keptas batonas su kiaušiniais
- Tobulas mėsainis su jautienos maltiniu
- Originalūs sumuštiniai
Saldūs sumuštinukai prie arbatos
Komentarai:
15
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
2 vienetai - Cukrus
-
Batonas, riekės,
3 vienetai - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakame kiaušinius, į juos mirkome batono riekeles ir dedame ant įkaitintos keptuvės. Išimame kai gražiai apskrus. Pabarstome cukrumi. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (15)
-
jh
2014-09-27 19:33
Drambliukai
-
Mėlynė
2014-08-26 11:19
:) ;)
-
Mėlynė
2014-08-26 11:18
Labai skanu tik dar galit ipilti pieno ir ipilant aliejaus idekit dar gabaliuka sviesto :p
Niam Niam.....
-
Edvinas
2011-11-11 15:02
Paemiau recepta is aukses tai tikrai skaniau:)
-
aukse
2011-08-30 19:23
i kiausiniu plakini iberiu truputi cinamono,vanilinio cukraus-dar skaniau, ypac prie balintos kavos savaitgalio ryta:)
-
(anonimas)
2011-01-12 13:37
:super: %-) :-) :-p :-p :-D
-
ivetux
2011-01-06 16:57
patys skaniausi sumuštinukai :jee: :taip: :soku:
-
(anonimas)
2010-12-31 09:12
:super2: :bravo: labai skanu :super: :ok:
-
Mėta
2010-10-22 13:17
Techniškai, tai prancūziškas skrebutis c:
-
(anonimas)
2010-10-21 09:41
Niam niam niam niekada nepabostantis patiekalas :D :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...