Čiabatos riekes paskrudinkite įkaitintoje keptuvėje.
Pievagrybius nuvalykite, didesnius supjaustykite, vienu sluoksniu sudėkite į įkaitintą didelę keptuvę su aliejumi ir kepkite ant kaitrios ugnies, iki apskrus. Kepant pagardinkite druska, pipirais, įberkite pusę čiobrelių, retsykiais pamaišykite. Baigiant kepti įdėkite sviestą, pamaišykite ir nukelkite keptuvę nuo viryklės.
Grybus ir silkių gabaliukus išdalykite ant paskrudintos čiabatos riekelių, užberkite likusius čiobrelių lapelius, truputį pipirų ir pašlakstykite sviestu iš keptuvės.
Sumuštinukai su keptais pievagrybiais ir ZIGMO Klasikine silke
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 800 gramų | pievagrybiai |
| 150 gramų | zigmo klasikinė silpnai sūdyta silkių filė |
| 60 gramų | sviestas |
| 4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 4 riekės | čiabatos |
| 1 valgomasis šaukštas | čiobreliai |
| šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sumuštinukai su krabų lazdelėmis
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Vėrinukai su lašiša
-
Sumuštinukai su silke
-
Pavasariška užtepėlė
-
Sumuštiniai "Pusryčiai sode"
-
Lašišos sumuštinukai
-
Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
-
Sumuštinukai su lašiša ir citrina
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Sumuštiniai "Liūtukai"
-
Vištienos sandvičiai
-
Sumuštinukai vaikučiams
-
Sumuštiniai su lašiša (Arvydo)
-
Sumuštinukai "Sweat dreams"
-
Česnakiniai sumuštiniai
-
Sumuštiniai "Boruželės"
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Labai skanūs sumuštiniai
Sumuštinukai su keptais pievagrybiais ir ZIGMO Klasikine silke
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pievagrybiai,
800 gramų -
ZIGMO Klasikinė silpnai sūdyta silkių filė ,
150 gramų -
Sviestas,
60 gramų -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Čiabata,
4 riekės -
Čiobreliai,
1 valgomasis šaukštas - Malti juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Čiabatos riekes paskrudinkite įkaitintoje keptuvėje.
Pievagrybius nuvalykite, didesnius supjaustykite, vienu sluoksniu sudėkite į įkaitintą didelę keptuvę su aliejumi ir kepkite ant kaitrios ugnies, iki apskrus. Kepant pagardinkite druska, pipirais, įberkite pusę čiobrelių, retsykiais pamaišykite. Baigiant kepti įdėkite sviestą, pamaišykite ir nukelkite keptuvę nuo viryklės.
Grybus ir silkių gabaliukus išdalykite ant paskrudintos čiabatos riekelių, užberkite likusius čiobrelių lapelius, truputį pipirų ir pašlakstykite sviestu iš keptuvės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
