Braškių galiukus nupjauti, o uogas suverti ant medinių vėrinukų. Konditerinio švirkšto pagalba aplieti braškes tirpintu juodu ar/ir baltu šokoladu.
Išvaizdu, skanu ir labai paprasta ;)

Šventiniai braškių vėrinukai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
šiek tiek | braškės |
šiek tiek | šokoladas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Greita užkandėlė šventiniam stalui
-
Mocarelos užkandis
-
Paprikų laiveliai
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Žaismingi seniai besmegeniai
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Sumuštinukai su paprika ir sūriu
-
Vaisių puokštė su šokolado glajumi
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Vasaros ežiukas
-
Vėrinukai
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Šventiniai sūrio vėrinukai
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Vaisių užkandėlė "Havajai"
-
Paprikų suktinukai
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
Šventiniai braškių vėrinukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
- Braškės
- Šokoladas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Braškių galiukus nupjauti, o uogas suverti ant medinių vėrinukų. Konditerinio švirkšto pagalba aplieti braškes tirpintu juodu ar/ir baltu šokoladu.
Išvaizdu, skanu ir labai paprasta ;)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...