Puikaus skonio ir nuostabios išvaizdos užkandėlė kai reikia greit, skaniai ir estetiškai paruošti stalą.
Ant dantų krapštukų verkite kubelį pelėsinio sūrio, griežinėlį alyvuogės ir agurko, verkite po vyšninį pomidorą.
Dantų krapštuku perverkite vieną galą agurko griežinėlio, tada verkite mažą gabaliuką paprikos, alyvuogę ir perverkite vėl agurką, kad gautųsi burė. Ant vieno pagaliuko galo užverkite kubelį fermentinio sūrio, ant kito - gabalėlį paprikos.
Skanaus.

Šventiniai sūrio vėrinukai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
150 gramų | sūris (pelėsinis) |
100 gramų | alyvuogių |
0.5 vieneto | agurkų |
10 vienetų | pomidorai (vyšniniai) |
šiek tiek | petražolės |
50 gramų | paprika (įvairių spalvų) |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Šventiniai braškių vėrinukai
-
Paprikų suktinukai
-
Vaisių puokštė su šokolado glajumi
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Vėrinukai
-
Paprikų laiveliai
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Vėrinukai su lašiša
-
Krevečių ir šoninės iešmeliai
-
Lašišos vėrinukai
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Vaisių užkandėlė "Havajai"
-
Gaivi sūrio užkandėlė
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Vaisių vėrinukai
-
Mocarelos užkandis
-
Žaismingi seniai besmegeniai
Šventiniai sūrio vėrinukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Sūris, pelėsinis,
150 gramų -
Alyvuogės,
100 gramų -
Agurkai,
0.5 vieneto -
Pomidorai, vyšniniai,
10 vienetų - Petražolės
-
Paprika, įvairių spalvų,
50 gramų -
Sūris, fermentinis,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Puikaus skonio ir nuostabios išvaizdos užkandėlė kai reikia greit, skaniai ir estetiškai paruošti stalą.
Ant dantų krapštukų verkite kubelį pelėsinio sūrio, griežinėlį alyvuogės ir agurko, verkite po vyšninį pomidorą.
Dantų krapštuku perverkite vieną galą agurko griežinėlio, tada verkite mažą gabaliuką paprikos, alyvuogę ir perverkite vėl agurką, kad gautųsi burė. Ant vieno pagaliuko galo užverkite kubelį fermentinio sūrio, ant kito - gabalėlį paprikos.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...