Reikia: 1 vnt. violetinio svogūno, 1 vnt. paprasto svogūno su rudu lukštu, 2 skiltelės česnako, 1 arbat.š. kardamono, 3 š. cukranendrių cukraus, kokosų sviesto kepimui, šviežios mėtos lapeliai.
Gaminimas: svogūnus, česnaką nulupti ir supjaustyti gabaliukais. Kepti įkaitintoje keptuvėje naudojant kokoso sviestą, įberti kardemono. Kai apkeps ir įgaus gražią, sodrią spalvą, tada sumažinti temperatūrą ir maišant į keptuvę įberti 2-3š. cukranendrių cukraus. Tiekti į lėkšte ir papuošiame šviežios mėtos lapeliais. Skanaus.
Svogūnų salotos
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 vienetas | svogūnai (mėlynos) |
1 vienetas | svogūnai (paprasti) |
2 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | kardamonas |
3 valgomieji šaukštai | cukrus ((cukranendrių)) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas ((kokosų)) |
1 lapas | mėta (šviežios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Traiškytos bulvės orkaitėje
- Slovakiška mišrainė
- Jautienos salotos
- Avokado, pomidorų ir greipfrutų salotos
- Gaivios arbūzo salotos
- Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
- Vištienos salotos
- Silkių salotos su grybais ir daržovėmis
- Gaivios cukinijų - agurkų salotos
- „Sužadėtinių“ salotos
- Salotos „Drakonas“
- Lietuviškos kopūstų salotos
- Grybai salotų padaže
- Makaronų salotos su rūkytu kumpiu
- Pomidorų ir agurkų salotos
- kaimiška mišrainė
- Pekino kopūstų salotos - tradiciškai
- Švediškos salotos
- Porų salotos
- Skanios perlinių kruopų salotos vakarui sušildyti
Svogūnų salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Svogūnai, mėlynos,
1 vienetas -
Svogūnai, paprasti,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Kardamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus, (cukranendrių),
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas, (kokosų),
2 valgomieji šaukštai -
Mėta, šviežios,
1 lapas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Reikia: 1 vnt. violetinio svogūno, 1 vnt. paprasto svogūno su rudu lukštu, 2 skiltelės česnako, 1 arbat.š. kardamono, 3 š. cukranendrių cukraus, kokosų sviesto kepimui, šviežios mėtos lapeliai.
Gaminimas: svogūnus, česnaką nulupti ir supjaustyti gabaliukais. Kepti įkaitintoje keptuvėje naudojant kokoso sviestą, įberti kardemono. Kai apkeps ir įgaus gražią, sodrią spalvą, tada sumažinti temperatūrą ir maišant į keptuvę įberti 2-3š. cukranendrių cukraus. Tiekti į lėkšte ir papuošiame šviežios mėtos lapeliais. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...