Vafliai su kiviais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| 250 gramų | miltai |
| 1 žiupsnelis | druska |
| šiek tiek | vanilinis cukrus |
| 100 gramų | sviestas |
| šiek tiek | grietinėlės, 35% |
| 5 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 1 stiklinė | pienas |
| 4 vienetai | kiviai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinių baltymus ir trynius atskirti. Sviestą ištrinti su kiaušinių tryniais, įberti cukraus, vanilinio cukraus, druskos ir išmaišyti.
2.
Į sviesto masę maišant pamažu supilti pieną, suberti miltus, palikti keliolika minučių brinkti.
3.
Kiaušinių baltymus plakti, kol pasidarys standžios putos, ir įmaišyti į tešlą.
4.
Įkaitintą vaflinę ištepti riebalais, samčiu įpilti tešlos ir iškepti vaflius. Patiekti su supjaustytais kiviais ir grietinėle.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vafliukai su kremu
-
Vafliai su bananais
-
Vafliai "Linkėjimai iš vaikystės"
-
Trapūs vafliai
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Vafliukai
-
Šokoladinės tūtelės
-
Vafliai
-
Vaflių tortas su šokoladu
-
Senoviniai vafliai
-
Įdaryti vafliai
-
Ledai vafliuose
-
Sauliaus Vafliai
-
Riešutinis vaflių tortas
-
Naminiai vafliai
-
Vafliai su mėlynėmis
-
Jogurtiniai vafliai
-
Amerikietiški vafliai
-
Vafliai su spanguolėmis
-
Minkšti vafliai
Vafliai su kiviais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Miltai,
250 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis - Vanilinis cukrus
-
Sviestas,
100 gramų - Grietinėlė, 35%
-
Cukrus,
5 valgomieji šaukštai -
Pienas,
1 stiklinė -
Kiviai,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinių baltymus ir trynius atskirti. Sviestą ištrinti su kiaušinių tryniais, įberti cukraus, vanilinio cukraus, druskos ir išmaišyti.
Į sviesto masę maišant pamažu supilti pieną, suberti miltus, palikti keliolika minučių brinkti.
Kiaušinių baltymus plakti, kol pasidarys standžios putos, ir įmaišyti į tešlą.
Įkaitintą vaflinę ištepti riebalais, samčiu įpilti tešlos ir iškepti vaflius. Patiekti su supjaustytais kiviais ir grietinėle.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
