1 Š raudono vyno acto
1 Š alyvų aliejaus
1 smulkiai pjaustytas askaloninis česnakas (šalotė)
400 g besėklio arbūzo, nedideliais kūbeliais
400-500 g slyvinių pomidorų, pusmėnulio griežinėliais
100 g fetos sūrio, smulkiai trupinto
1 jalapeno ankštis, be sėklų, labai plonais griežinėliais
Dideliame dubenyje sumaišyti raudoną vyną, alyvų aliejų ir česnaką. Gerai išplakti. Sudėjus arbūzą, pomidorus, fetą ir jalapeno pipirą, patiekti nedelsiant.
Skanaus ir į sveikatą!
Arvydo arbūzų-pomidorų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 valgomasis šaukštas | raudonas vynas |
| 1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
| 1 skiltelė | česnakas (sulkiai supjaustytas) |
| 400 gramų | arbūzų (besėkliai, kubeliais) |
| 400 gramų | pomidorai |
| 100 gramų | sūris (smulkiai trupintas, fetos) |
| 1 vienetas | jalapenai (be sėklų, plonais grežinėliais) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pekino kopūstų salotos su laiškiniais česnakais
-
Burokėlių mišrainė
-
Salotos ananase
-
Skanios salotos paprikų puodeliuose
-
Gaiviosios morkų salotos
-
Krevečių salotos su padažu
-
Jautienos mišrainė
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Salotos su keptais pankoliais
-
Brokolių salotų gaminimas
-
Mišrainė su citrinos sultimis
-
Pomidorų ir žiedinių kopūstų salotos
-
Saldžiarūgštė pomidorų mišrainė
-
Šviežių kopūstų salotos
-
Salotos iš brokolių su vištiena
-
Lietuviškos salotos
-
Klasikinės graikiškos salotos
-
Ryžių makaronų ir krabų lazdelių salotos
-
Jūros gėrybių salotos
-
Vaisių ir riešutų mišrainė
Arvydo arbūzų-pomidorų salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Raudonas vynas,
1 valgomasis šaukštas -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas, sulkiai supjaustytas,
1 skiltelė -
Arbūzai, besėkliai, kubeliais,
400 gramų -
Pomidorai,
400 gramų -
Sūris, smulkiai trupintas, fetos,
100 gramų -
Jalapenai, be sėklų, plonais grežinėliais,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1 Š raudono vyno acto
1 Š alyvų aliejaus
1 smulkiai pjaustytas askaloninis česnakas (šalotė)
400 g besėklio arbūzo, nedideliais kūbeliais
400-500 g slyvinių pomidorų, pusmėnulio griežinėliais
100 g fetos sūrio, smulkiai trupinto
1 jalapeno ankštis, be sėklų, labai plonais griežinėliais
Dideliame dubenyje sumaišyti raudoną vyną, alyvų aliejų ir česnaką. Gerai išplakti. Sudėjus arbūzą, pomidorus, fetą ir jalapeno pipirą, patiekti nedelsiant.
Skanaus ir į sveikatą!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
