1 Š raudono vyno acto
1 Š alyvų aliejaus
1 smulkiai pjaustytas askaloninis česnakas (šalotė)
400 g besėklio arbūzo, nedideliais kūbeliais
400-500 g slyvinių pomidorų, pusmėnulio griežinėliais
100 g fetos sūrio, smulkiai trupinto
1 jalapeno ankštis, be sėklų, labai plonais griežinėliais
Dideliame dubenyje sumaišyti raudoną vyną, alyvų aliejų ir česnaką. Gerai išplakti. Sudėjus arbūzą, pomidorus, fetą ir jalapeno pipirą, patiekti nedelsiant.
Skanaus ir į sveikatą!

Arvydo arbūzų-pomidorų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | raudonas vynas |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
1 skiltelė | česnakas (sulkiai supjaustytas) |
400 gramų | arbūzų (besėkliai, kubeliais) |
400 gramų | pomidorai |
100 gramų | sūris (smulkiai trupintas, fetos) |
1 vienetas | jalapenai (be sėklų, plonais grežinėliais) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gaivios morkų ir ridikėlių salotos
-
Burokėlių salotos su varške
-
Vytintos jautienos salotos su melionu
-
Grūdėtos varškės su daržovėmis salotos
-
Žiedinių kopūstų salotos
-
Slovakiškos morkų salotos su vaisiais
-
Tunų ir kukurūzų salotos
-
Keptuvėje kepti baravykai
-
Jūros gėrybių salotos
-
Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Lengvos pavasario salotos
-
Galva
-
Bulvinė mišrainė
-
Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
-
Vaisių salotos
-
Sočioji mišrainė
-
Pupelių mišrainė su padažu
-
Grybų mišrainė
-
Ridikėlių, apelsino ir pomidoro salotos
Arvydo arbūzų-pomidorų salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Raudonas vynas,
1 valgomasis šaukštas -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas, sulkiai supjaustytas,
1 skiltelė -
Arbūzai, besėkliai, kubeliais,
400 gramų -
Pomidorai,
400 gramų -
Sūris, smulkiai trupintas, fetos,
100 gramų -
Jalapenai, be sėklų, plonais grežinėliais,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1 Š raudono vyno acto
1 Š alyvų aliejaus
1 smulkiai pjaustytas askaloninis česnakas (šalotė)
400 g besėklio arbūzo, nedideliais kūbeliais
400-500 g slyvinių pomidorų, pusmėnulio griežinėliais
100 g fetos sūrio, smulkiai trupinto
1 jalapeno ankštis, be sėklų, labai plonais griežinėliais
Dideliame dubenyje sumaišyti raudoną vyną, alyvų aliejų ir česnaką. Gerai išplakti. Sudėjus arbūzą, pomidorus, fetą ir jalapeno pipirą, patiekti nedelsiant.
Skanaus ir į sveikatą!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...