1 Š raudono vyno acto
1 Š alyvų aliejaus
1 smulkiai pjaustytas askaloninis česnakas (šalotė)
400 g besėklio arbūzo, nedideliais kūbeliais
400-500 g slyvinių pomidorų, pusmėnulio griežinėliais
100 g fetos sūrio, smulkiai trupinto
1 jalapeno ankštis, be sėklų, labai plonais griežinėliais
Dideliame dubenyje sumaišyti raudoną vyną, alyvų aliejų ir česnaką. Gerai išplakti. Sudėjus arbūzą, pomidorus, fetą ir jalapeno pipirą, patiekti nedelsiant.
Skanaus ir į sveikatą!
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Arvydo arbūzų-pomidorų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | raudonas vynas |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
1 skiltelė | česnakas (sulkiai supjaustytas) |
400 gramų | arbūzų (besėkliai, kubeliais) |
400 gramų | pomidorai |
100 gramų | sūris (smulkiai trupintas, fetos) |
1 vienetas | jalapenai (be sėklų, plonais grežinėliais) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ridikėlių, apelsino ir pomidoro salotos
-
Sloksniuota mišrainė "Širdutė"
-
"Žalių" vitaminų salotos
-
Skanios paukštienos ir ananasų salotos
-
Azijos salotos
-
Mišrainė "Naujametinis burbulas" su jautiena
-
Vištienos ir ananasų mišrainė
-
Salierų salotos
-
Olgos salotos
-
Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
-
Ridiko salotos su grietine
-
Salotos su menkėmis
-
Kriaušių ir cukinijos salotos
-
Salotos iš ridikėlių
-
Lietuviškos salotos
-
Paturbinta baltai marga mišrainė
-
Mišrainė su kiaušiniais
-
Vynuogių ir migdolų salotos
-
Mangas su rūkyta vištiena
-
Sicilietiškos salotos
Arvydo arbūzų-pomidorų salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Raudonas vynas,
1 valgomasis šaukštas -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas, sulkiai supjaustytas,
1 skiltelė -
Arbūzai, besėkliai, kubeliais,
400 gramų -
Pomidorai,
400 gramų -
Sūris, smulkiai trupintas, fetos,
100 gramų -
Jalapenai, be sėklų, plonais grežinėliais,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1 Š raudono vyno acto
1 Š alyvų aliejaus
1 smulkiai pjaustytas askaloninis česnakas (šalotė)
400 g besėklio arbūzo, nedideliais kūbeliais
400-500 g slyvinių pomidorų, pusmėnulio griežinėliais
100 g fetos sūrio, smulkiai trupinto
1 jalapeno ankštis, be sėklų, labai plonais griežinėliais
Dideliame dubenyje sumaišyti raudoną vyną, alyvų aliejų ir česnaką. Gerai išplakti. Sudėjus arbūzą, pomidorus, fetą ir jalapeno pipirą, patiekti nedelsiant.
Skanaus ir į sveikatą!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...