
Aštrūs kepti vėžiai
INGREDIENTAI:
30 vienetų | vėžiai |
1 vienetas | svogūnai |
2 arbatiniai šaukšteliai | aliejaus |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aitriosios paprikos (maltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirkite gyvus vėžius pasūdytame vandenyje (7-10 min) kartu su kmynais. Vėliau vėžius išgliaudykite ir jų mėsą. Pjaustytą svogūna pakepkite aliejuje. Vėžių mėsą pasūdykite, papipirinkite čili pipiru ir sumaišykite su keptais svogūnais, truputį įpilkite skysčio kuriame virė. Troškinkite 15-20 min. Patiekite apibarstę petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lazdelės su sūriu
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Suši su lašiša
-
Įdaryti agurkai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Užkandžių krepšeliai su lašiša
-
Naminė pica
-
Pica su vištiena
-
Vegetariškas sumuštinis
-
SPELTOS pica
-
Duona su įdaru
-
Vytintos stintos
-
Sumuštinukai su silke
-
Užkandis su silke stiklinėje
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Paprikų suktinukai
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Virti vėžiai
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Šventiniai braškių vėrinukai
Aštrūs kepti vėžiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Vėžiai,
30 vienetų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
2 arbatiniai šaukšteliai - Kmynai
- Petražolės
- Druska
- Aitrioji paprika, maltas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirkite gyvus vėžius pasūdytame vandenyje (7-10 min) kartu su kmynais. Vėliau vėžius išgliaudykite ir jų mėsą. Pjaustytą svogūna pakepkite aliejuje. Vėžių mėsą pasūdykite, papipirinkite čili pipiru ir sumaišykite su keptais svogūnais, truputį įpilkite skysčio kuriame virė. Troškinkite 15-20 min. Patiekite apibarstę petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...