Aštrūs kepti vėžiai
INGREDIENTAI:
| 30 vienetų | vėžiai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | aliejaus |
| šiek tiek | kmynai |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | aitriosios paprikos (maltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirkite gyvus vėžius pasūdytame vandenyje (7-10 min) kartu su kmynais. Vėliau vėžius išgliaudykite ir jų mėsą. Pjaustytą svogūna pakepkite aliejuje. Vėžių mėsą pasūdykite, papipirinkite čili pipiru ir sumaišykite su keptais svogūnais, truputį įpilkite skysčio kuriame virė. Troškinkite 15-20 min. Patiekite apibarstę petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Krevečių sumuštiniai
-
Sūrių užkandelė
-
Karšti sumuštiniai su morkomis
-
Sumuštiniai "Laiveliai"
-
Vytintos dešros
-
Virtas vyniotinis
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Vištos spurgos
-
Virtos sraigės su kevalu
-
Vištiena drebučiuose
-
Avokadų laiveliai grilyje
-
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
-
Kiaušinienė
-
Kepta duona "Su skyle"
-
Įdaryti agurkėliai
-
Sūrio rutuliukai
-
Omletas su krabų lazdelėmis
Aštrūs kepti vėžiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Vėžiai,
30 vienetų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
2 arbatiniai šaukšteliai - Kmynai
- Petražolės
- Druska
- Aitrioji paprika, maltas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirkite gyvus vėžius pasūdytame vandenyje (7-10 min) kartu su kmynais. Vėliau vėžius išgliaudykite ir jų mėsą. Pjaustytą svogūna pakepkite aliejuje. Vėžių mėsą pasūdykite, papipirinkite čili pipiru ir sumaišykite su keptais svogūnais, truputį įpilkite skysčio kuriame virė. Troškinkite 15-20 min. Patiekite apibarstę petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
