Aštrūs kepti vėžiai
INGREDIENTAI:
30 vienetų | vėžiai |
1 vienetas | svogūnai |
2 arbatiniai šaukšteliai | aliejaus |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aitriosios paprikos (maltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirkite gyvus vėžius pasūdytame vandenyje (7-10 min) kartu su kmynais. Vėliau vėžius išgliaudykite ir jų mėsą. Pjaustytą svogūna pakepkite aliejuje. Vėžių mėsą pasūdykite, papipirinkite čili pipiru ir sumaišykite su keptais svogūnais, truputį įpilkite skysčio kuriame virė. Troškinkite 15-20 min. Patiekite apibarstę petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Velykinis užkandis
- Greita užkandėlė šventiniam stalui
- Krepšeliai su avokadais ir ikrais
- Mocarelos užkandis
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
- Traškus užkandis prie alaus
- Boquerones en vinagre (kilkė acte)
- Silkė su plakta grietine
- Kepti svogūnai tešloje
- Kepenų paštetas
- Duona su įdaru
- Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
- Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
- Užkandžių krepšeliai su lašiša
- Krekerių užkandėlė
- Vėrinukai su kumpiu
- Įdaryti svogūnai itališkai
- Baklažanų suktinukai
- Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
- Žalumynų indeliai su krevetėmis
Aštrūs kepti vėžiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Vėžiai,
30 vienetų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
2 arbatiniai šaukšteliai - Kmynai
- Petražolės
- Druska
- Aitrioji paprika, maltas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirkite gyvus vėžius pasūdytame vandenyje (7-10 min) kartu su kmynais. Vėliau vėžius išgliaudykite ir jų mėsą. Pjaustytą svogūna pakepkite aliejuje. Vėžių mėsą pasūdykite, papipirinkite čili pipiru ir sumaišykite su keptais svogūnais, truputį įpilkite skysčio kuriame virė. Troškinkite 15-20 min. Patiekite apibarstę petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...