
Aštrūs kepti vėžiai
INGREDIENTAI:
30 vienetų | vėžiai |
1 vienetas | svogūnai |
2 arbatiniai šaukšteliai | aliejaus |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aitriosios paprikos (maltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirkite gyvus vėžius pasūdytame vandenyje (7-10 min) kartu su kmynais. Vėliau vėžius išgliaudykite ir jų mėsą. Pjaustytą svogūna pakepkite aliejuje. Vėžių mėsą pasūdykite, papipirinkite čili pipiru ir sumaišykite su keptais svogūnais, truputį įpilkite skysčio kuriame virė. Troškinkite 15-20 min. Patiekite apibarstę petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuoliai tešloje
-
Marinuota silkės filė
-
Bulvytės fri
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Kiaušiniai – vėžliukai
-
Šventiniai sumuštiniai
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Bulviniai pyragėliai
-
Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
-
Įdaryti burokėliai
-
Sūrio kroketai
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Saldus užkandis
-
Omleto keksiukai
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Įdaryti avokadai
-
Silkė su pomidorais
-
Apkeptas sūris
-
Kibinai
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
Aštrūs kepti vėžiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Vėžiai,
30 vienetų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
2 arbatiniai šaukšteliai - Kmynai
- Petražolės
- Druska
- Aitrioji paprika, maltas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirkite gyvus vėžius pasūdytame vandenyje (7-10 min) kartu su kmynais. Vėliau vėžius išgliaudykite ir jų mėsą. Pjaustytą svogūna pakepkite aliejuje. Vėžių mėsą pasūdykite, papipirinkite čili pipiru ir sumaišykite su keptais svogūnais, truputį įpilkite skysčio kuriame virė. Troškinkite 15-20 min. Patiekite apibarstę petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...