
Aštrūs kepti vėžiai
INGREDIENTAI:
30 vienetų | vėžiai |
1 vienetas | svogūnai |
2 arbatiniai šaukšteliai | aliejaus |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aitriosios paprikos (maltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirkite gyvus vėžius pasūdytame vandenyje (7-10 min) kartu su kmynais. Vėliau vėžius išgliaudykite ir jų mėsą. Pjaustytą svogūna pakepkite aliejuje. Vėžių mėsą pasūdykite, papipirinkite čili pipiru ir sumaišykite su keptais svogūnais, truputį įpilkite skysčio kuriame virė. Troškinkite 15-20 min. Patiekite apibarstę petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai traškučiai
-
Mini picos su trupintu gaudos sūriu
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Sūrio sausainiai
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Valgomos „Musmirės“
-
Kepti pomidorai su įdaru
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Užkandukai
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Silkė su daržovėmis ir padažu
-
Ispanijos omletas
-
Kiaušinis avokade
-
Mini picos su majonezu
-
Piršteliai su aguonomis
-
Vištiena drebučiuose
-
Pikantiškos sraigės
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Lašišos paštetas su žirneliais ir olandišku padažu
Aštrūs kepti vėžiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Vėžiai,
30 vienetų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
2 arbatiniai šaukšteliai - Kmynai
- Petražolės
- Druska
- Aitrioji paprika, maltas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirkite gyvus vėžius pasūdytame vandenyje (7-10 min) kartu su kmynais. Vėliau vėžius išgliaudykite ir jų mėsą. Pjaustytą svogūna pakepkite aliejuje. Vėžių mėsą pasūdykite, papipirinkite čili pipiru ir sumaišykite su keptais svogūnais, truputį įpilkite skysčio kuriame virė. Troškinkite 15-20 min. Patiekite apibarstę petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...