Tešlai: | ||
3 stiklinės | kvietiniai miltai (apytikriai) | |
0.5 litro | kefyras | |
šiek tiek | druska | |
Įdarui: | ||
250 gramų | faršas | |
1 vienetas | svogūnai | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vabaliukai
- Pica
- Sumuštinis "Ara"
- Prieskonių karalienės Vitos Klišaitienės lašišos tartaro su avokadu ir greipfruto-pipirų „ikrais“ receptas
- Aštrūs kalakutų kaklai
- Plakta kiaušinienė kaip darželyje
- Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
- Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
- Sumuštinukai su obuoliais
- Sojos paštetas
- Pupelių ir duonos mišrainė
- Kiškienos paštetas
- Aitri kepta šoninė
- Skanūs sumuštiniai
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Švilpikai
- Virtos sraigės su kevalu
- Šaltiena su vištiena
- Valgomos „Musmirės“
- Čeburekai su grybais
Alinos čeburekai
-
Kvietiniai miltai, apytikriai,
3 stiklinės -
Kefyras,
0.5 litro - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Faršas,
250 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Malti juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kefyrą sumaišome su miltais ir įdedame žiupsnelį druskos. Tešla turi būti minkšta.
Įdarui: į faršą įdedame supjaustytą svogūną ir prieskonius.
Iškočioti labai plonus paplotėlius, į juos sudėti įdarą, sulipdyti. Dydis priklauso nuo jūsų pačių.
Kepti įkaitintame aliejuje kol pagels (apie 3-5 min iš kiekvienos pusės).
Skanaus.
Komentarai (278)
-
Julija
2024-04-09 18:02
Bandysiu gamintis.
-
Vilma
2019-11-02 10:40
Labai skanūs gaunasi nepalyginsi su parduotuvės.Ačiū už receptą
-
saulutė
2018-12-11 18:26
mmmmmm...nuostabei skanųs gavosi,ačiū
-
Vilma
2018-06-16 20:00
Man tai nesigavo, tešla buvo per lipni, kibo prie rankų, dar pridėjus miltų šiaip ne taip pakociojau, bet tesla vis tiek dar lipo, o paskui traukėsi, gavosi stori, sumedeję...
-
Vilija
2018-03-20 14:49
Labai skanūs.
-
Danguolė
2018-03-07 15:51
Aš tai su pienu minkau tešlą gerokai pašildytu, irgi labai skanūs, bet reikės pabandyti
-
Vilma
2017-10-25 11:22
Labai skanus čeburekai jau ne karta kepti, ačiu už gera recepta.
-
Buvus
2017-10-14 11:18
Ar skani ir minkšta tešla, bandžiusios moterytės, papasakokit? :)
-
Rita
2017-09-26 18:13
Super!!Greita ir skanu,einu kaip tik kepti
-
Saulius
2017-09-13 19:29
viskas pavyko ,liux ir seimai patiko