Burgundiškos pupelės
INGREDIENTAI:
| 750 gramų | šparaginės pupelės |
| 100 mililitrų | raudonas vynas |
| 125 gramai | kiaulienos lašiniai (rūkyti) |
| 250 gramų | morkos |
| 2 vienetai | svogūnai |
| šiek tiek | žalumynų |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalytos pupelių ankštys sulaužomos į dvi ar tris dalis, užpilamos trupučiu vandens ir ištroškinamos. Po to į jas supilamas raudonasis vynas, sudedamos atskirai išvirtos ir skridinėliais supjaustytos morkos. Įberiama druskos bei pipirų ir ištroškinama. Suberiami prieskoniniai žalumynai. Lašiniukai supjaustomi kubeliais, truputį keptuvėje paspirginami, po to į juos supilami žiedais supjaustyti svogūnai, kurie taip pat pakepinami. Pupelės ir morkos supilamos į lėkštę, ant viršaus sukrečiami paspirginti lašiniukai ir svogūnai. Prie šio patiekalo galima paduoti keptos mėsos arba bifšteksą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Pyragėliai su vištiena ir grybais
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
-
Obuoliai tešloje
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Karšti sumuštiniai su šprotais
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Kiaušiniai – vėžliukai
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Šventinis kelmas
-
Sveiki brokolių rutuliukai
-
Mini sumuštinukai
-
Naminė pica
-
Suvyniotos dešrelės
-
Keptas lietuviškas sūris
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
Burgundiškos pupelės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Šparaginės pupelės,
750 gramų -
Raudonas vynas,
100 mililitrų -
Kiaulienos lašiniai, rūkyti,
125 gramai -
Morkos,
250 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai - Žalumynai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalytos pupelių ankštys sulaužomos į dvi ar tris dalis, užpilamos trupučiu vandens ir ištroškinamos. Po to į jas supilamas raudonasis vynas, sudedamos atskirai išvirtos ir skridinėliais supjaustytos morkos. Įberiama druskos bei pipirų ir ištroškinama. Suberiami prieskoniniai žalumynai. Lašiniukai supjaustomi kubeliais, truputį keptuvėje paspirginami, po to į juos supilami žiedais supjaustyti svogūnai, kurie taip pat pakepinami. Pupelės ir morkos supilamos į lėkštę, ant viršaus sukrečiami paspirginti lašiniukai ir svogūnai. Prie šio patiekalo galima paduoti keptos mėsos arba bifšteksą.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Gedas
2009-01-31 13:47
Labai graziai atrodo! :p Agytuk... :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
