Duoną įpjauti taip, kad atsirastų 2 cm storio riekelės (neperpjauti iki galo).
Sviestą su sutrintu česnaku ir parmezanu ištrinti iki vientisos masės.
Aptepti riekeles iš abiejų pusių, pabarstyti paprika ir rūpestingai suvynioti į foliją.
Kepti grilyje kartkartėmis vartant, kol sūris susilydys (10-15 min.).

Česnakinė duona su sūriu
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | duona (juoda) |
8 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 skiltelės | česnakas |
0.25 stiklinės | parmezano sūris (tarkuotas) |
šiek tiek | paprika (malta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Kepenų paštetas
-
Krevetės patale
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Sūrio užkandis prie vyno
-
Pomidorų užkandėlė
-
Virtinukai su grybais
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Svogūnai prie alaus
-
Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Šaltiena greitpuodyje
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
SPELTOS pica
-
Užkandžiai su faršu ir sūriu
-
Sūrio kroketai
-
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
-
Prieskonių karalienės Vitos Klišaitienės lašišos tartaro su avokadu ir greipfruto-pipirų „ikrais“ receptas
-
Grybukai po sniegu
Česnakinė duona su sūriu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Duona, juoda,
500 gramų -
Sviestas,
8 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Parmezano sūris, tarkuotas,
1/4 stiklinės - Paprika, malta
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Duoną įpjauti taip, kad atsirastų 2 cm storio riekelės (neperpjauti iki galo).
Sviestą su sutrintu česnaku ir parmezanu ištrinti iki vientisos masės.
Aptepti riekeles iš abiejų pusių, pabarstyti paprika ir rūpestingai suvynioti į foliją.
Kepti grilyje kartkartėmis vartant, kol sūris susilydys (10-15 min.).
Reklama:
Komentarai (4)
-
v2
2011-11-12 13:14
bandziau, bent jau man tai skaniau tkr... :-D
-
as2
2011-02-16 03:25
tinka kepti orkaitej? o jei vietoj sviesto majoneza det,gal kas bande. :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...