Duoną įpjauti taip, kad atsirastų 2 cm storio riekelės (neperpjauti iki galo).
Sviestą su sutrintu česnaku ir parmezanu ištrinti iki vientisos masės.
Aptepti riekeles iš abiejų pusių, pabarstyti paprika ir rūpestingai suvynioti į foliją.
Kepti grilyje kartkartėmis vartant, kol sūris susilydys (10-15 min.).
Česnakinė duona su sūriu
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | duona (juoda) |
8 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 skiltelės | česnakas |
0.25 stiklinės | parmezano sūris (tarkuotas) |
šiek tiek | paprika (malta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkės pataluos vyniotinis
- Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
- Salotos „Antikvaras“
- Kepta duona
- Silkės užtepėlė
- Bulvytės fri
- Bulviniai pyragėliai
- Įdaryti pievagrybiai
- Vištiena medaus - garstyčių padaže
- Kiaušinių krepšeliai
- Įdaryti kiaušiniai
- Greitai užraugti agurkai
- Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
- Suši gaminimas
- Autentiška meksikietiška "Guacamole"
- Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
- Šventiniai šaltienos drebučiai
- Naminis varškės sūris
- Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
- Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
Česnakinė duona su sūriu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Duona, juoda,
500 gramų -
Sviestas,
8 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Parmezano sūris, tarkuotas,
1/4 stiklinės - Paprika, malta
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Duoną įpjauti taip, kad atsirastų 2 cm storio riekelės (neperpjauti iki galo).
Sviestą su sutrintu česnaku ir parmezanu ištrinti iki vientisos masės.
Aptepti riekeles iš abiejų pusių, pabarstyti paprika ir rūpestingai suvynioti į foliją.
Kepti grilyje kartkartėmis vartant, kol sūris susilydys (10-15 min.).
Reklama:
Komentarai (4)
-
v2
2011-11-12 13:14
bandziau, bent jau man tai skaniau tkr... :-D
-
as2
2011-02-16 03:25
tinka kepti orkaitej? o jei vietoj sviesto majoneza det,gal kas bande. :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...