Marinuoti baravykai
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | lauro lapų |
| šiek tiek | petražolės |
| 0.5 kilogramo | baravykai |
| šiek tiek | druska |
| 0.5 stiklinės | aliejaus |
| šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyti grybai supjaustomi ir užpilti aliejumi, troškinami, kol suminkštės. Tada pasūdomi, pridedama prieskonių, užpilama verdančiu vandeniu tiek, kad būtų apsemti, ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį rūgšties ir įberiama supjaustytų žalumynų. Grybai tiekiami ataušę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies vyniotinis drebučiuose
-
Mini picos su trupintu gaudos sūriu
-
Įdarytų paprikų užkandis
-
Paprikos užkandėlė su varške
-
Daržovių miksas "Vasara"
-
Virtų kiaušinių pusryčiai
-
Avokado užtepėlė
-
Omleto keksiukai
-
Naminiai kebabai su vištiena
-
Mandarinai su šokoladu ir baziliku
-
Kepti svogūnai tešloje
-
Duonos riekutės tešloje
-
Omletas su sūriu
-
Arvydo kepintos cukinijos
-
Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis
-
Lašišos bokšteliai
-
Obuoliai su varške
-
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
-
Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
-
Silkė su burokėliais
Marinuoti baravykai
Komentarai:
14
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Juodieji pipirai
- Krapai
- Lauro lapai
- Petražolės
-
Baravykai,
0.5 kilogramo - Druska
-
Aliejus,
0.5 stiklinės - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti grybai supjaustomi ir užpilti aliejumi, troškinami, kol suminkštės. Tada pasūdomi, pridedama prieskonių, užpilama verdančiu vandeniu tiek, kad būtų apsemti, ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį rūgšties ir įberiama supjaustytų žalumynų. Grybai tiekiami ataušę.
Reklama:
Komentarai (14)
-
Tekle
2010-08-27 19:36
nesipratau, kodel receptas vadinasi 'marinuoti baravykai', o recepto pabaigoje sakinys "Grybai tiekiami ataušę." %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
