
Marinuoti baravykai
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | petražolės |
0.5 kilogramo | baravykai |
šiek tiek | druska |
0.5 stiklinės | aliejaus |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyti grybai supjaustomi ir užpilti aliejumi, troškinami, kol suminkštės. Tada pasūdomi, pridedama prieskonių, užpilama verdančiu vandeniu tiek, kad būtų apsemti, ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį rūgšties ir įberiama supjaustytų žalumynų. Grybai tiekiami ataušę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalmarų žiedai alaus tešloje
-
Sūri širdelė
-
Užtepėlės su duonelėmis
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Pica su vištiena
-
Lašišos paštetas su žirneliais ir olandišku padažu
-
Pomidoriukai
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
-
Vytintos dešros
-
Užkandėlė su šonine
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Pievagrybiai ant žarijų
-
Pomidorų užkandėlė
-
Greitieji sūrio ir šoninės iešmeliai
-
Karališka kiaušinienė su pomidorais
-
Karštos bandelės
-
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
-
Keptuvėje keptas varškės sūris
-
Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
Marinuoti baravykai
Komentarai:
14
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Juodieji pipirai
- Krapai
- Lauro lapai
- Petražolės
-
Baravykai,
0.5 kilogramo - Druska
-
Aliejus,
0.5 stiklinės - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti grybai supjaustomi ir užpilti aliejumi, troškinami, kol suminkštės. Tada pasūdomi, pridedama prieskonių, užpilama verdančiu vandeniu tiek, kad būtų apsemti, ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį rūgšties ir įberiama supjaustytų žalumynų. Grybai tiekiami ataušę.
Reklama:
Komentarai (14)
-
Tekle
2010-08-27 19:36
nesipratau, kodel receptas vadinasi 'marinuoti baravykai', o recepto pabaigoje sakinys "Grybai tiekiami ataušę." %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...