Marinuoti baravykai
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | petražolės |
0.5 kilogramo | baravykai |
šiek tiek | druska |
0.5 stiklinės | aliejaus |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyti grybai supjaustomi ir užpilti aliejumi, troškinami, kol suminkštės. Tada pasūdomi, pridedama prieskonių, užpilama verdančiu vandeniu tiek, kad būtų apsemti, ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį rūgšties ir įberiama supjaustytų žalumynų. Grybai tiekiami ataušę.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Velykų suktinukai - sushi
- Silkės užkandėlė
- Kibinai
- Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
- Rūkyti kumpio gabalai
- Kepti žuvies piršteliai
- Keptas sūris
- Įdarytas pomidoras
- Aštrus pomidorų kokteilis
- Žirnių užkandėlė prie alaus
- Keptos krevetės
- Paprikų suktinukai
- Žaismingi seniai besmegeniai
- Sumuštinukai su obuoliais
- Krekerių užkandėlė
- Krevetėmis įdaryti pomidorai
- Tradicinė silkė
- Orkaitėje kepti kiaušiniai
- Bulvės „Akordeonas“
- Vasaros ežiukas
Marinuoti baravykai
Komentarai:
14
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Juodieji pipirai
- Krapai
- Lauro lapai
- Petražolės
-
Baravykai,
0.5 kilogramo - Druska
-
Aliejus,
0.5 stiklinės - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti grybai supjaustomi ir užpilti aliejumi, troškinami, kol suminkštės. Tada pasūdomi, pridedama prieskonių, užpilama verdančiu vandeniu tiek, kad būtų apsemti, ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį rūgšties ir įberiama supjaustytų žalumynų. Grybai tiekiami ataušę.
Reklama:
Komentarai (14)
-
Tekle
2010-08-27 19:36
nesipratau, kodel receptas vadinasi 'marinuoti baravykai', o recepto pabaigoje sakinys "Grybai tiekiami ataušę." %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...