
Pica
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
700 gramų | ilzenbergo dvaro jautienos faršas |
300 gramų | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | kefyras |
250 gramų | sūris (tarkuotas) |
200 gramų | mocarela sūris |
3 vienetai | pomidorai |
3 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | ilzenbergo dvaro kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
1 žiupsnelis | prieskoniai picai |
1 žiupsnelis | prieskoniai mėsai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiaušinį išsukame su trupučiu druskos. Supilame kefyrą ir gerai išmaišome. Dedame nubrauktą šaukštelį nugesintos sodos arba kepimo miltelių, išmaišome ir supilame miltus. Išminkome tešlą, kurią iškočiojame kepimo skardos dydžio ir norimo storio.
2.
Faršą pakepiname su prieskoniais, kurių dedame pagal skonį.
3.
Picos lakštą ištepame pomidorų padažu. Tada pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu. Dedame kepintą faršą, pjaustytą Mocarela sūrį, pjaustytus pomidorus, svogūnus ir norimus žalumynus.
4.
Paruoštą picą dedam į iki 180 laipsnų įkaitintą orkaitę ir kepame apie 30 minučių. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiškos sraigės
-
Paprastas burgeris
-
Keptuvėje keptas varškės sūris
-
Dešriukai
-
Naminiai kebabai su vištiena
-
Omleto keksiukai
-
Ant žarijų keptos vištų širdelės
-
Pikantiškos rožytės
-
Kibinai
-
Įdaryti krepšeliai
-
Gėlytės
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Spurgos iš varškės
-
Egzotiškos Tortilijos
-
Traškūs svogūnų žiedai
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Obuoliai skarelėse
-
Keptas lietuviškas sūris
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Aštrios krevetės grilyje
Pica
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Ilzenbergo dvaro jautienos faršas,
700 gramų -
Kvietiniai miltai,
300 gramų -
Kefyras,
1 stiklinė -
Sūris, tarkuotas,
250 gramų -
Mocarela sūris,
200 gramų -
Pomidorai,
3 vienetai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Ilzenbergo dvaro kiaušiniai,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Prieskoniai picai,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai mėsai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinį išsukame su trupučiu druskos. Supilame kefyrą ir gerai išmaišome. Dedame nubrauktą šaukštelį nugesintos sodos arba kepimo miltelių, išmaišome ir supilame miltus. Išminkome tešlą, kurią iškočiojame kepimo skardos dydžio ir norimo storio.
Faršą pakepiname su prieskoniais, kurių dedame pagal skonį.
Picos lakštą ištepame pomidorų padažu. Tada pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu. Dedame kepintą faršą, pjaustytą Mocarela sūrį, pjaustytus pomidorus, svogūnus ir norimus žalumynus.
Paruoštą picą dedam į iki 180 laipsnų įkaitintą orkaitę ir kepame apie 30 minučių. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...