
Švediški vėžiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | krapai |
15 vienetų | vėžiai |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
2 litrai | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Užvirkite vandenė, pasūdykite. Sudėkite pusę krapų ir vėžius. Virkite 10 min. Tada sudėkite likusius krapus ir dar pavirkite 10 min. Išvirtus vėžius sudėkite į lėkštę ir laikykite šaldytuve parą. Patiekdami apibarstykite smulkintais krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Omletas
-
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
-
Silkė su ryžiais
-
Keptuvėje keptas varškės sūris
-
Įdarytos paprikos
-
Kibinai
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Virtinukai su grybais
-
Pikantiški migdolai
-
Cukinijos pusžiedžiai tešloje
-
Krevečių sumuštiniai
-
Parmezano morengai
-
Omletas su riešutais
-
Karališkos krevetės
-
Užkandėlė „Fantazija“
-
Jaučio liežuvio užkanda
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Rūkyti lašiniai
-
Burokėlių ir svogūnų puokštė
Švediški vėžiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Krapai,
100 gramų -
Vėžiai,
15 vienetų -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
2 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užvirkite vandenė, pasūdykite. Sudėkite pusę krapų ir vėžius. Virkite 10 min. Tada sudėkite likusius krapus ir dar pavirkite 10 min. Išvirtus vėžius sudėkite į lėkštę ir laikykite šaldytuve parą. Patiekdami apibarstykite smulkintais krapais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...