Švediški vėžiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | krapai |
15 vienetų | vėžiai |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
2 litrai | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Užvirkite vandenė, pasūdykite. Sudėkite pusę krapų ir vėžius. Virkite 10 min. Tada sudėkite likusius krapus ir dar pavirkite 10 min. Išvirtus vėžius sudėkite į lėkštę ir laikykite šaldytuve parą. Patiekdami apibarstykite smulkintais krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Roksės užkandėlė
- Traškios sūrio lazdelės
- Pusryčiai puodelyje
- Sūrio kamuoliukai
- Kepta duona - kitaip
- Duona su įdaru
- Pievagrybių garnyras
- Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
- Triušienos kepenėlių keksiukai
- Pica, kepta keptuvėje
- Obuoliai skarelėse
- Vaisių vėrinukai
- Marinuota saldžiarūgšti silkė
- Pomidorų mėsainis
- Kepti kiaušiniai
- Silkė su daržovėmis
- Vyšninių pomidorų užkandėlė
- Karališka kiaušinienė su pomidorais
- Džiovinti kopūstai
- Cukinijų gardėsis
Švediški vėžiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Krapai,
100 gramų -
Vėžiai,
15 vienetų -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
2 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užvirkite vandenė, pasūdykite. Sudėkite pusę krapų ir vėžius. Virkite 10 min. Tada sudėkite likusius krapus ir dar pavirkite 10 min. Išvirtus vėžius sudėkite į lėkštę ir laikykite šaldytuve parą. Patiekdami apibarstykite smulkintais krapais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...