Švediški vėžiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | krapai |
| 15 vienetų | vėžiai |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
| 2 litrai | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Užvirkite vandenė, pasūdykite. Sudėkite pusę krapų ir vėžius. Virkite 10 min. Tada sudėkite likusius krapus ir dar pavirkite 10 min. Išvirtus vėžius sudėkite į lėkštę ir laikykite šaldytuve parą. Patiekdami apibarstykite smulkintais krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Naminis lavašas
-
Suktinukai su sūriu ir kumpiu
-
Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Greitai užraugti agurkai
-
Paprikų laiveliai
-
Virtos sraigės su kevalu
-
Pomidorai su sūriu
-
Vištiena drebučiuose
-
Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
-
Pyragėliai su vištiena ir grybais
-
Žuvis tešloje
-
Pikantiškos sraigės
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Skanusis daržovių šašlykas
-
Krepšeliai su avokadais ir ikrais
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Troškinti daržovių suktinukai
Švediški vėžiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Krapai,
100 gramų -
Vėžiai,
15 vienetų -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
2 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užvirkite vandenė, pasūdykite. Sudėkite pusę krapų ir vėžius. Virkite 10 min. Tada sudėkite likusius krapus ir dar pavirkite 10 min. Išvirtus vėžius sudėkite į lėkštę ir laikykite šaldytuve parą. Patiekdami apibarstykite smulkintais krapais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
