
Mažos sūrio picos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
šiek tiek | tešla (sluoksniuota) |
3 vienetai | pomidorai |
šiek tiek | sūris (3 rūšių (maskarponės, mėlynasis pelėsinis, feta)) |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Pomidorus nuplikinti karštu vandeniu, nulupti, susmulkinti ir pakepinti gilioje keptuvėje su aliejumi. Paskaninti susmulkintu česnaku, žalumynais bei druska.
2.
Iš sluoksniuotos tešlos iškočioti mažus blynelius. Ant jų sudėti pomidorų masę ir supjaustytus sūrius. Kepti apie 13-15 min. 175 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Sulekta Speltos pica
-
Omletas su riešutais
-
Farširuota lydeka
-
Autentiška meksikietiška "Guacamole"
-
Medalionai arba mini bandelės su dešrele
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Karališkos krevetės
-
Krabų lazdelių ruletai
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Sveiki brokolių rutuliukai
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Rūkyti kumpio gabalai
-
Kumpio suktinukai
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Cukinijos pusžiedžiai tešloje
-
Įdaryti artišokai
Mažos sūrio picos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
- Tešla, sluoksniuota
-
Pomidorai,
3 vienetai - Sūris, 3 rūšių (maskarponės, mėlynasis pelėsinis, feta)
- Alyvuogių aliejus
-
Česnakas,
2 skiltelės - Žalumynai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorus nuplikinti karštu vandeniu, nulupti, susmulkinti ir pakepinti gilioje keptuvėje su aliejumi. Paskaninti susmulkintu česnaku, žalumynais bei druska.
Iš sluoksniuotos tešlos iškočioti mažus blynelius. Ant jų sudėti pomidorų masę ir supjaustytus sūrius. Kepti apie 13-15 min. 175 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...