
1.5 valgomojo šaukšto | cukrus |
1 vienetas | batonas (prancūziškas) |
1 vienetas | lydytas sūris (indelis) |
4 vienetai | svogūnai (vidutinio dydžio) |
šiek tiek | aliejaus |
Kai svogūnai iškeps, supjaustykite prancūzišką batoną griežinėliais ir sutepkite lydytu sūriu, ant viršaus dėkite keptus svogūnus. Greita ir paprasta, be to labai skanu .
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventiniai šaltienos drebučiai
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Keptos krevetės
-
Kūčiukai
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
-
Lietuviški "sushiai"
-
Picos - ricos
-
Traškios vištienos juostelės
-
Naminė pica
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Burgundiškos pupelės
-
Mėsos duona
-
Burokėlių ir svogūnų puokštė
-
Sumuštinukai su mozarelos sūriu
-
Piciukai
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Pusryčiai "Dopingas"
Roksės užkandėlė

-
Cukrus,
1.5 valgomojo šaukšto -
Batonas, prancūziškas,
1 vienetas -
Lydytas sūris, indelis,
1 vienetas -
Svogūnai, vidutinio dydžio,
4 vienetai - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supjaustykite svogūnus pusžiedžiais ir sudėkite į keptuvę, kepkite ant vidutinės ugnies, po kokių 15 min. sumažinkite ugnį ir įberkite cukraus. Tada kepkite iki tol kol svogūnai paruduos, bet nepamirškite dažnai pamaišyti, kad nepridegtų. Svogūnai turi kepti apie valandą laiko.
Kai svogūnai iškeps, supjaustykite prancūzišką batoną griežinėliais ir sutepkite lydytu sūriu, ant viršaus dėkite keptus svogūnus. Greita ir paprasta, be to labai skanu .
Komentarai (5)
-
as2
2011-02-15 19:51
:-p 1 h kepti...ne per ilgai? :-(
-
Julytė
2011-01-21 12:28
sveikuciai.netiesa,nesudegs svogūnai:p beja skanu labai:)
-
(anonimas)
2010-12-20 14:46
nu jo brangus receptas 1 val kepti tai tik kiek duju reikes nenoriu sio recepto ragauti :-p :-p :-p :-p :-p
-
nesupratau
2010-12-09 22:42
Kaip galima svogūnus kepti apie VALANDĄ??? Juk jie per minutę, maksimum kelias paruduoja, o dar ilgiau kepant - sudega %-)