
1.5 valgomojo šaukšto | cukrus |
1 vienetas | batonas (prancūziškas) |
1 vienetas | lydytas sūris (indelis) |
4 vienetai | svogūnai (vidutinio dydžio) |
šiek tiek | aliejaus |
Kai svogūnai iškeps, supjaustykite prancūzišką batoną griežinėliais ir sutepkite lydytu sūriu, ant viršaus dėkite keptus svogūnus. Greita ir paprasta, be to labai skanu .
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
Omletas su daržovėmis
-
Lašišos bokšteliai
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Gėlytės
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Žirnių ankščių užkandis
-
Tuno pica
-
Sumuštiniai "Laiveliai"
-
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
-
Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
-
Užtepėlė su krabais
-
Cukinijos lazdeles
-
Traškus užkandis prie alaus
-
Naminiai traskuciai
-
Krevetės
Roksės užkandėlė

-
Cukrus,
1.5 valgomojo šaukšto -
Batonas, prancūziškas,
1 vienetas -
Lydytas sūris, indelis,
1 vienetas -
Svogūnai, vidutinio dydžio,
4 vienetai - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supjaustykite svogūnus pusžiedžiais ir sudėkite į keptuvę, kepkite ant vidutinės ugnies, po kokių 15 min. sumažinkite ugnį ir įberkite cukraus. Tada kepkite iki tol kol svogūnai paruduos, bet nepamirškite dažnai pamaišyti, kad nepridegtų. Svogūnai turi kepti apie valandą laiko.
Kai svogūnai iškeps, supjaustykite prancūzišką batoną griežinėliais ir sutepkite lydytu sūriu, ant viršaus dėkite keptus svogūnus. Greita ir paprasta, be to labai skanu .
Komentarai (5)
-
as2
2011-02-15 19:51
:-p 1 h kepti...ne per ilgai? :-(
-
Julytė
2011-01-21 12:28
sveikuciai.netiesa,nesudegs svogūnai:p beja skanu labai:)
-
(anonimas)
2010-12-20 14:46
nu jo brangus receptas 1 val kepti tai tik kiek duju reikes nenoriu sio recepto ragauti :-p :-p :-p :-p :-p
-
nesupratau
2010-12-09 22:42
Kaip galima svogūnus kepti apie VALANDĄ??? Juk jie per minutę, maksimum kelias paruduoja, o dar ilgiau kepant - sudega %-)