
1.5 valgomojo šaukšto | cukrus |
1 vienetas | batonas (prancūziškas) |
1 vienetas | lydytas sūris (indelis) |
4 vienetai | svogūnai (vidutinio dydžio) |
šiek tiek | aliejaus |
Kai svogūnai iškeps, supjaustykite prancūzišką batoną griežinėliais ir sutepkite lydytu sūriu, ant viršaus dėkite keptus svogūnus. Greita ir paprasta, be to labai skanu .
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Burokėlių ir svogūnų puokštė
-
Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
-
Kepenėlių tortas
-
Skanios "Bačkutės"
-
Brusketa
-
Boquerones en vinagre (kilkė acte)
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Skrebučiai su sūriu
-
Mažos sūrio picos
-
Įdarytas pomidoras
-
Silkė patale
-
Varškės sūris su kmynais
-
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
-
Krabų lazdelių ruletai
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Kumpio ir sūrio bandelės
Roksės užkandėlė

-
Cukrus,
1.5 valgomojo šaukšto -
Batonas, prancūziškas,
1 vienetas -
Lydytas sūris, indelis,
1 vienetas -
Svogūnai, vidutinio dydžio,
4 vienetai - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supjaustykite svogūnus pusžiedžiais ir sudėkite į keptuvę, kepkite ant vidutinės ugnies, po kokių 15 min. sumažinkite ugnį ir įberkite cukraus. Tada kepkite iki tol kol svogūnai paruduos, bet nepamirškite dažnai pamaišyti, kad nepridegtų. Svogūnai turi kepti apie valandą laiko.
Kai svogūnai iškeps, supjaustykite prancūzišką batoną griežinėliais ir sutepkite lydytu sūriu, ant viršaus dėkite keptus svogūnus. Greita ir paprasta, be to labai skanu .
Komentarai (5)
-
as2
2011-02-15 19:51
:-p 1 h kepti...ne per ilgai? :-(
-
Julytė
2011-01-21 12:28
sveikuciai.netiesa,nesudegs svogūnai:p beja skanu labai:)
-
(anonimas)
2010-12-20 14:46
nu jo brangus receptas 1 val kepti tai tik kiek duju reikes nenoriu sio recepto ragauti :-p :-p :-p :-p :-p
-
nesupratau
2010-12-09 22:42
Kaip galima svogūnus kepti apie VALANDĄ??? Juk jie per minutę, maksimum kelias paruduoja, o dar ilgiau kepant - sudega %-)