Kiaušinius išplakame su pienu bei miltais, pagardiname juodaisiais pipirais, prieskoniais, druska. Į gautą masę sukratome krevetes. Galima įmaišyti pomidorų, agurkų, paprikų ar alyvuogių gabaliukų (pagal skonį).
Viską supilame į keptuvę, kurioje ištirpintas sviestas. Kepame ant nedidelės ugnies uždengę dangčiu. Po keleto minučių apverčiame ir apkepame kitą pusę.
Omletas su krevetėmis
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
80 mililitrų | pienas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | prieskoniai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (kepimui) |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
150 gramų | krevetės be kevalo |
šiek tiek | daržovės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Girti čeburėkai
- Suši su lašiša
- Marinuota saldžiarūgšti silkė
- Skrudintos alyvuogės
- Skaniausia lešių užtepėlė
- Keptų kalmarų užkandėlė
- Grybų užkandis
- Virtų kiaušinių pusryčiai
- Antienos filė su vyšnių padažu
- Traškūs svogūnų žiedai
- Kiškienos paštetas
- Įdaryti pomidorai
- Aštrus pomidorų kokteilis
- Kepti moliūgai
- Salotos „Antikvaras“
- Pievagrybiai kepti su česnaku
- Krevetės šoninės patale
- Lenkiškai virti vėžiai
- Varškės ir duonos blynai
- Pica
Omletas su krevetėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Juodieji pipirai
-
Pienas,
80 mililitrų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
-
Sviestas, kepimui,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Druska
-
Krevetės be kevalo,
150 gramų - Daržovės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakame su pienu bei miltais, pagardiname juodaisiais pipirais, prieskoniais, druska. Į gautą masę sukratome krevetes. Galima įmaišyti pomidorų, agurkų, paprikų ar alyvuogių gabaliukų (pagal skonį).
Viską supilame į keptuvę, kurioje ištirpintas sviestas. Kepame ant nedidelės ugnies uždengę dangčiu. Po keleto minučių apverčiame ir apkepame kitą pusę.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...