Kiaušinius išplakame su pienu bei miltais, pagardiname juodaisiais pipirais, prieskoniais, druska. Į gautą masę sukratome krevetes. Galima įmaišyti pomidorų, agurkų, paprikų ar alyvuogių gabaliukų (pagal skonį).
Viską supilame į keptuvę, kurioje ištirpintas sviestas. Kepame ant nedidelės ugnies uždengę dangčiu. Po keleto minučių apverčiame ir apkepame kitą pusę.

Omletas su krevetėmis
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
80 mililitrų | pienas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | prieskoniai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (kepimui) |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
150 gramų | krevetės be kevalo |
šiek tiek | daržovės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Kepenų paštetas
-
Krevetės patale
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Sūrio užkandis prie vyno
-
Pomidorų užkandėlė
-
Virtinukai su grybais
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Svogūnai prie alaus
-
Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Šaltiena greitpuodyje
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
SPELTOS pica
-
Užkandžiai su faršu ir sūriu
-
Sūrio kroketai
-
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
-
Prieskonių karalienės Vitos Klišaitienės lašišos tartaro su avokadu ir greipfruto-pipirų „ikrais“ receptas
-
Grybukai po sniegu
Omletas su krevetėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Juodieji pipirai
-
Pienas,
80 mililitrų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
-
Sviestas, kepimui,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Druska
-
Krevetės be kevalo,
150 gramų - Daržovės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakame su pienu bei miltais, pagardiname juodaisiais pipirais, prieskoniais, druska. Į gautą masę sukratome krevetes. Galima įmaišyti pomidorų, agurkų, paprikų ar alyvuogių gabaliukų (pagal skonį).
Viską supilame į keptuvę, kurioje ištirpintas sviestas. Kepame ant nedidelės ugnies uždengę dangčiu. Po keleto minučių apverčiame ir apkepame kitą pusę.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...