
500 gramų | kvietiniai miltai |
250 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
5 valgomieji šaukštai | grietinė |
200 gramų | cukraus pudra |
20 gramų | vanilinis cukrus |
1 kilogramas | obuoliai |
1 vienetas | kiaušiniai (baltymai) |
6 valgomieji šaukštai | cukrus |
Tada įdėti į dubenėlį, uždengti ir 2 val. palaikyti šaldytuve.
Vienodo dydžio obuolius nuplauti, nulupti, išpjauti sėklalizdžius, o į jų vietą įberti cukraus.
Tešlą iškočioti ir supjaustyti tokio dydžio kvadratais, kad būtų galima suvynioti obuolį.
Obuolį dėti kvadrato centre, o tešlos kampelius kruopščiai sulipdyti. Obuolius galite ir dekoruoti, iš likusios tešlos suformuoti lapelius ;-)
Sudėti ant kepimo skardos, patepti plaktu baltymu, pabarstyti cukrumi.
Kepti 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 35-40 min.
Patiekti karštus su vaniliniu padažu ar plakta grietinėle.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Japoniški suktinukai
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Įdarytos paprikos
-
Kiaušiniai su arbata
-
Omleto keksiukai
-
Silkė morkų ir svogūnų patale
-
Marinuota silkės filė
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
-
Dešrelės spiralėje
-
Silkė pataluose su džiovintais grybais
-
Karališki pusryčiai
-
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
-
Picos - ricos
-
Įdaryti pomidorai
-
Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
-
Keptas lietuviškas sūris
-
Pievagrybiai grietinės padaže
-
Kaliaropių kepsniukai
-
Bulvytės fri
Obuoliai tešloje

-
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Sviestas,
250 gramų -
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai -
Grietinė,
5 valgomieji šaukštai -
Cukraus pudra,
200 gramų -
Vanilinis cukrus,
20 gramų -
Obuoliai,
1 kilogramas -
Kiaušiniai, baltymai,
1 vienetas -
Cukrus,
6 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Miltus kapoti su sviestu, išmaišyti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, įdėti keletą šaukštų grietinės ir kapojant minkyti tešlą.
Tada įdėti į dubenėlį, uždengti ir 2 val. palaikyti šaldytuve.
Vienodo dydžio obuolius nuplauti, nulupti, išpjauti sėklalizdžius, o į jų vietą įberti cukraus.
Tešlą iškočioti ir supjaustyti tokio dydžio kvadratais, kad būtų galima suvynioti obuolį.
Obuolį dėti kvadrato centre, o tešlos kampelius kruopščiai sulipdyti. Obuolius galite ir dekoruoti, iš likusios tešlos suformuoti lapelius ;-)
Sudėti ant kepimo skardos, patepti plaktu baltymu, pabarstyti cukrumi.
Kepti 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 35-40 min.
Patiekti karštus su vaniliniu padažu ar plakta grietinėle.
Komentarai (3)
-
jghbffg
2012-11-08 13:17
%-) ...........................................................................................