Viskas pjaustoma 1 cm. dydžio kubeliais, tik iš kiaušinių prieš tai išimami tryniai. Sluoksniuojama eilės tvarka: silkės filė, obuolys, kaušinio baltymas, tarkuota morka. Aptepama majonezu ir ant viršaus užtrupiname kiaušinio trynį.
P.S. silkę visada perku šviežią, o ne gatavą filė. O nuo pasirinkto majonezo taip pat labai priklausis šio patiekalo skonis.

Švelnioji silkė
INGREDIENTAI:
1 vienetas | silkė |
1 vienetas | obuoliai |
3 vienetai | kiaušiniai (virti) |
2 vienetai | morkos (virtos) |
šiek tiek | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Naminė pica
-
Sojos faršas su makaronais
-
Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
-
Pyragėliai su kmynais
-
Silkė su daržovėmis
-
Užkanda "Lelijos"
-
Šulinėliai su žandenomis
-
Skrebučiai su sūriu
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Kiaušinienė su varškės sūriu
-
Daržovių užkandėlė
-
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
-
Riebaluose keptos bulvės
-
Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
-
Greita užkandėlė šventiniam stalui
-
Vištienos drebučiai
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Suši su krabų lazdelėmis
Švelnioji silkė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Silkė,
1 vienetas -
Obuoliai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virti,
3 vienetai -
Morkos, virtos,
2 vienetai - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viskas pjaustoma 1 cm. dydžio kubeliais, tik iš kiaušinių prieš tai išimami tryniai. Sluoksniuojama eilės tvarka: silkės filė, obuolys, kaušinio baltymas, tarkuota morka. Aptepama majonezu ir ant viršaus užtrupiname kiaušinio trynį.
P.S. silkę visada perku šviežią, o ne gatavą filė. O nuo pasirinkto majonezo taip pat labai priklausis šio patiekalo skonis.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Darius
2009-09-10 21:08
:-@
-
ligita
2009-08-20 19:59
nu saunuolis dariau,jei tu seimininkauji virtuveje. :super: :taip: :soku:
-
Darius
2009-08-20 09:28
Atsiprašau, bet morka taip pat pjaustau kubeliais. :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...