Viskas pjaustoma 1 cm. dydžio kubeliais, tik iš kiaušinių prieš tai išimami tryniai. Sluoksniuojama eilės tvarka: silkės filė, obuolys, kaušinio baltymas, tarkuota morka. Aptepama majonezu ir ant viršaus užtrupiname kiaušinio trynį.
P.S. silkę visada perku šviežią, o ne gatavą filė. O nuo pasirinkto majonezo taip pat labai priklausis šio patiekalo skonis.
Švelnioji silkė
INGREDIENTAI:
1 vienetas | silkė |
1 vienetas | obuoliai |
3 vienetai | kiaušiniai (virti) |
2 vienetai | morkos (virtos) |
šiek tiek | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Girti čeburėkai
- Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
- Įdaryti pievagrybiai
- Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
- Bulviniai pyragėliai
- Silkių bokšteliai
- Suši su lašiša
- Naminiai čipsai su avokado padažu
- Marinuota silkės filė
- Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
- Čeburekai su grybais
- Įdaryti agurkai
- Maki suši
- Vištienos vyniotinis "Marmuras"
- Kesadilijos (Quesadilla)
- Karamelizuotos ančiukų širdelės
- Pica su vištiena
- Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
- Gėlytės
- Vėrinukai
Švelnioji silkė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Silkė,
1 vienetas -
Obuoliai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virti,
3 vienetai -
Morkos, virtos,
2 vienetai - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viskas pjaustoma 1 cm. dydžio kubeliais, tik iš kiaušinių prieš tai išimami tryniai. Sluoksniuojama eilės tvarka: silkės filė, obuolys, kaušinio baltymas, tarkuota morka. Aptepama majonezu ir ant viršaus užtrupiname kiaušinio trynį.
P.S. silkę visada perku šviežią, o ne gatavą filė. O nuo pasirinkto majonezo taip pat labai priklausis šio patiekalo skonis.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Darius
2009-09-10 21:08
:-@
-
ligita
2009-08-20 19:59
nu saunuolis dariau,jei tu seimininkauji virtuveje. :super: :taip: :soku:
-
Darius
2009-08-20 09:28
Atsiprašau, bet morka taip pat pjaustau kubeliais. :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...