Viskas pjaustoma 1 cm. dydžio kubeliais, tik iš kiaušinių prieš tai išimami tryniai. Sluoksniuojama eilės tvarka: silkės filė, obuolys, kaušinio baltymas, tarkuota morka. Aptepama majonezu ir ant viršaus užtrupiname kiaušinio trynį.
P.S. silkę visada perku šviežią, o ne gatavą filė. O nuo pasirinkto majonezo taip pat labai priklausis šio patiekalo skonis.

Švelnioji silkė
INGREDIENTAI:
1 vienetas | silkė |
1 vienetas | obuoliai |
3 vienetai | kiaušiniai (virti) |
2 vienetai | morkos (virtos) |
šiek tiek | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Kalmaras vyno padaže
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Naminė pica
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Paprikos užkandėlė su varške
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Pomidorų užkandėlė su mocarela
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Traškios sūrio lazdelės
-
Greitas užkandis
-
Sumuštiniai "Laiveliai"
-
Silkė su morkomis
-
Karališka kiaušinienė su pomidorais
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Skani užkandėlė su kepenine dešra
-
Pupelių ir duonos mišrainė
-
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
-
Duona su įdaru
Švelnioji silkė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Silkė,
1 vienetas -
Obuoliai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virti,
3 vienetai -
Morkos, virtos,
2 vienetai - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viskas pjaustoma 1 cm. dydžio kubeliais, tik iš kiaušinių prieš tai išimami tryniai. Sluoksniuojama eilės tvarka: silkės filė, obuolys, kaušinio baltymas, tarkuota morka. Aptepama majonezu ir ant viršaus užtrupiname kiaušinio trynį.
P.S. silkę visada perku šviežią, o ne gatavą filė. O nuo pasirinkto majonezo taip pat labai priklausis šio patiekalo skonis.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Darius
2009-09-10 21:08
:-@
-
ligita
2009-08-20 19:59
nu saunuolis dariau,jei tu seimininkauji virtuveje. :super: :taip: :soku:
-
Darius
2009-08-20 09:28
Atsiprašau, bet morka taip pat pjaustau kubeliais. :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...