Viskas pjaustoma 1 cm. dydžio kubeliais, tik iš kiaušinių prieš tai išimami tryniai. Sluoksniuojama eilės tvarka: silkės filė, obuolys, kaušinio baltymas, tarkuota morka. Aptepama majonezu ir ant viršaus užtrupiname kiaušinio trynį.
P.S. silkę visada perku šviežią, o ne gatavą filė. O nuo pasirinkto majonezo taip pat labai priklausis šio patiekalo skonis.
Švelnioji silkė
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | silkė |
| 1 vienetas | obuoliai |
| 3 vienetai | kiaušiniai (virti) |
| 2 vienetai | morkos (virtos) |
| šiek tiek | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dideli Guliverio pirštai
-
Silkė su pomidorais
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Kūčiukai
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Rūkytas lynas
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Cukinijų gardėsis
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Sūrios lazdelės
-
Keptos bulvės
-
Sulekta Speltos pica
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Šokoladinės braškės
-
Olandiška silkė
-
Pyragėliai su vištiena ir grybais
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Lazdelės su sūriu
-
Silkė su burokėliais
-
Cukinijų užkanda
Švelnioji silkė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Silkė,
1 vienetas -
Obuoliai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virti,
3 vienetai -
Morkos, virtos,
2 vienetai - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viskas pjaustoma 1 cm. dydžio kubeliais, tik iš kiaušinių prieš tai išimami tryniai. Sluoksniuojama eilės tvarka: silkės filė, obuolys, kaušinio baltymas, tarkuota morka. Aptepama majonezu ir ant viršaus užtrupiname kiaušinio trynį.
P.S. silkę visada perku šviežią, o ne gatavą filė. O nuo pasirinkto majonezo taip pat labai priklausis šio patiekalo skonis.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Darius
2009-09-10 21:08
:-@
-
ligita
2009-08-20 19:59
nu saunuolis dariau,jei tu seimininkauji virtuveje. :super: :taip: :soku:
-
Darius
2009-08-20 09:28
Atsiprašau, bet morka taip pat pjaustau kubeliais. :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
