šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | agurkų (rauginti) |
šiek tiek | pomidorai |
šiek tiek | pomidorų padažas |
šiek tiek | svogūnai |
šiek tiek | sūris (fermentinis) |
3 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
3 valgomieji šaukštai | kefyras |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | kiaulės kumpis (arba bet kokia dešra) |
Paruošiame vidutinio dydžio keptuvę. Įpilame šiek tiek aliejaus, po to pilame paruošta tešlą (masė panaši į blynų kepimą, tik nepadauginkite kefyro). Visus ingredientus supjaustome griežinėliais ir iš eilės, sluoksnį po sluoksnio, dedame ant keptuvėje esančios tešlos. Pabaigoje sutarkuojame sūrį, pabarstome. Keptuvę statome ant viryklės, uždengiame dangčiu. Laukiame kol išsilydys sūris. Pica turi šiek tiek ataušti, kitaip jos niekaip neišimsite iš keptuvės. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Avokadai su krevetėmis
- Silkės ir bulvės susitikimas
- Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
- Ant grotelių keptos daržovės
- Užkandis "Žiemos puokštė"
- Silkė su salotomis
- Lašišos paštetas su žirneliais ir olandišku padažu
- Krepšeliai su grybais
- Suši su krabų lazdelėmis
- Terrine kalakutienos ir vištienos
- Kiaušinių krepšeliai
- Lazdelės su sūriu
- Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
- Užkandis su vytinta jautiena
- Ančiukų širdelių užkandelė
- Įdarytų paprikų užkandis
- Vyniotinis iš faršo ir sūrio
- Karšti sumuštiniai su morkomis
- Silkių vyniotiniai
- Pikantiški sumuštiniai
Naminė pica
- Paruošimo laikas:
- Aliejus
- Agurkai, rauginti
- Pomidorai
- Pomidorų padažas
- Svogūnai
- Sūris, fermentinis
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Kefyras,
3 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
- Kiaulės kumpis, arba bet kokia dešra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ingredientus, kurių kiekis nenurodytas naudokite pagal tai, kiek ir ko norite.
Paruošiame vidutinio dydžio keptuvę. Įpilame šiek tiek aliejaus, po to pilame paruošta tešlą (masė panaši į blynų kepimą, tik nepadauginkite kefyro). Visus ingredientus supjaustome griežinėliais ir iš eilės, sluoksnį po sluoksnio, dedame ant keptuvėje esančios tešlos. Pabaigoje sutarkuojame sūrį, pabarstome. Keptuvę statome ant viryklės, uždengiame dangčiu. Laukiame kol išsilydys sūris. Pica turi šiek tiek ataušti, kitaip jos niekaip neišimsite iš keptuvės. Skanaus :)
Komentarai (22)
-
panda
2013-07-28 21:15
na koks skirtumas pica tai ar apkepas, svarbiausia kad skanu, manau tokius komentarus rasineja tas, kas nieko negamina ar nesugeba virtuveje, todel ir kimba prie zodziu, o seip receptukas isbandytas ir tikrai vertas demesio
-
Ieva
2011-11-09 00:32
pica tai yra pats skaniausias valgis pasaulyje nezinau kodel,bet man ji nerelei patinka :super: %-) :-D :-p :-) ;-)
-
TUK TUK pica
2011-09-18 21:22
cia ne pica bet sumustinis
idotizmas
:stop:
-
Greta
2011-09-17 13:34
ooo kiek cia comment'u.. :D recepta idejau, nes musu seimynoje tai nepamainomas patiekalas.. ypac megstamas draugu :) ;-) be to tai lb lengvas ir smagus uzsiemimas, galima eksperimentuoti su indigrientais.. tai tikrai ne pica (ta tikroji), taciau kitaip niekaip sio patiekalo ir nepavadinam, visi iprate prasyti iskept sociaja pica, o ne ta ciliako liesaja ar ant paplotelio sudetu desreliu pica :DDDDD tai nei kiausiniene, nei omletas, todel lengva tai pavadint namine pica... tikiuosi paaiskinau :D
-
Nikis
2011-09-16 10:46
Ir nepamirškite,kad ši pica kepama keptuvėje,o ne orkaitėje ar pašaunama i pečiu. Užtat jinai yra tiršta.
-
Nikis
2011-09-16 10:43
Po galais,tik ir skustis mokate. Tai tas blogai,tai anas ne taip. Šef virėjai atsirado. Turbut karta per savaite i virtuve užsuka,sulipina kazkoki neaiškios sudeties suvoštini ir dabar aiškina kad čia ne pica o kiaušinienė. Su panele pagamine buvom ta atseit ''kiaušinienę'' ir tikrai skanu. Piliečiai gaminkite ir džiaukitės gaminimu. :-)
-
indre
2011-08-18 16:14
tikrai kad ne pica... Picos teslos nesupilsi :-D :-D :-D :-D :-D
-
artas to samanta
2010-03-05 04:21
na as tai vietoi agurku pievagrybiu dedu, nes be ju negaliu ;d seip kuo daugiau pridesi tuo skaniau bus surio irgi nepagailiu ;]]]
-
liu
2010-01-16 14:45
pica net nekvepia,kaip galima tokiam patiekalui duoti picos pavadinima?del skonio-gal ir skanu,nesiginciju. :-p
-
Mikas
2010-01-16 11:39
cia apkepas, ne pica :) juokdariai