Lašišos ir agurko užkandis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 2 valgomieji šaukštai | majonezas |
| 500 gramų | lašiša (filė) |
| 1 vienetas | aguročio |
| 2 valgomieji šaukštai | druska |
| 4 vienetai | lauro lapų |
| 2 valgomieji šaukštai | vyno actas |
| 1 vienetas | svogūnai (pjaustytas griežinėliais) |
| šiek tiek | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į didesnį puodą pripilti vandens, berti druskos, sudėti lauro lapus, kvapniuosius pipirus, pilti vyno acto, sudėti pjaustytą svogūną.
2.
Marinatą užvirti, nuimti nuo ugnies, įdėti lašišą, uždengti ir palikti atvėsti. Po to žuvį išimti iš puodo ir padėti į šaldytuvą.
3.
Lašišos filė pabarstyti druska, pipirais, apšlakstyti citrinos sultimis ir užtepti majonezo. Agurką supjaustyti plonais griežinėliais ir sudėlioti ant lašišos. Galima pabarstyti krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Apelsinai su ridikėliais
-
Liežuvio užkandėlė
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
-
Maltinukai drebučiuose
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Kiaušiniai įdaryti silke
-
Baklažanų suktinukai su šonine
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Sumuštinukai "Sweat dreams"
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Skanūs sumuštiniai
-
Traškus migdolų užkandis
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
Lašišos ir agurko užkandis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Lašiša, filė,
500 gramų -
Agurotis,
1 vienetas -
Druska,
2 valgomieji šaukštai -
Lauro lapai,
4 vienetai -
Vyno actas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, pjaustytas griežinėliais,
1 vienetas - Dižono garstyčios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į didesnį puodą pripilti vandens, berti druskos, sudėti lauro lapus, kvapniuosius pipirus, pilti vyno acto, sudėti pjaustytą svogūną.
Marinatą užvirti, nuimti nuo ugnies, įdėti lašišą, uždengti ir palikti atvėsti. Po to žuvį išimti iš puodo ir padėti į šaldytuvą.
Lašišos filė pabarstyti druska, pipirais, apšlakstyti citrinos sultimis ir užtepti majonezo. Agurką supjaustyti plonais griežinėliais ir sudėlioti ant lašišos. Galima pabarstyti krapais.
Reklama:
Komentarai (4)
-
W
2014-06-22 11:11
Majonezas cia viska gadina. Be jo - puikus patiekalas.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
