
Lašišos ir agurko užkandis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
500 gramų | lašiša (filė) |
1 vienetas | aguročio |
2 valgomieji šaukštai | druska |
4 vienetai | lauro lapų |
2 valgomieji šaukštai | vyno actas |
1 vienetas | svogūnai (pjaustytas griežinėliais) |
šiek tiek | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į didesnį puodą pripilti vandens, berti druskos, sudėti lauro lapus, kvapniuosius pipirus, pilti vyno acto, sudėti pjaustytą svogūną.
2.
Marinatą užvirti, nuimti nuo ugnies, įdėti lašišą, uždengti ir palikti atvėsti. Po to žuvį išimti iš puodo ir padėti į šaldytuvą.
3.
Lašišos filė pabarstyti druska, pipirais, apšlakstyti citrinos sultimis ir užtepti majonezo. Agurką supjaustyti plonais griežinėliais ir sudėlioti ant lašišos. Galima pabarstyti krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanūs sumuštiniai
-
Įdaryti avokadai
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Šaltiena su vištiena
-
Silkės užtepėlė
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
Silkė su svogūniukais
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
-
Grybų užtepelė
-
Valentino sumuštinukai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
-
Japoniški suktinukai
-
Šokoladinės braškės
-
Vištienos sandvičiai
-
Silkė su salotomis
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Greitai užraugti agurkai
Lašišos ir agurko užkandis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Lašiša, filė,
500 gramų -
Agurotis,
1 vienetas -
Druska,
2 valgomieji šaukštai -
Lauro lapai,
4 vienetai -
Vyno actas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, pjaustytas griežinėliais,
1 vienetas - Dižono garstyčios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į didesnį puodą pripilti vandens, berti druskos, sudėti lauro lapus, kvapniuosius pipirus, pilti vyno acto, sudėti pjaustytą svogūną.
Marinatą užvirti, nuimti nuo ugnies, įdėti lašišą, uždengti ir palikti atvėsti. Po to žuvį išimti iš puodo ir padėti į šaldytuvą.
Lašišos filė pabarstyti druska, pipirais, apšlakstyti citrinos sultimis ir užtepti majonezo. Agurką supjaustyti plonais griežinėliais ir sudėlioti ant lašišos. Galima pabarstyti krapais.
Reklama:
Komentarai (4)
-
W
2014-06-22 11:11
Majonezas cia viska gadina. Be jo - puikus patiekalas.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...