
Lašišos ir agurko užkandis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
500 gramų | lašiša (filė) |
1 vienetas | aguročio |
2 valgomieji šaukštai | druska |
4 vienetai | lauro lapų |
2 valgomieji šaukštai | vyno actas |
1 vienetas | svogūnai (pjaustytas griežinėliais) |
šiek tiek | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į didesnį puodą pripilti vandens, berti druskos, sudėti lauro lapus, kvapniuosius pipirus, pilti vyno acto, sudėti pjaustytą svogūną.
2.
Marinatą užvirti, nuimti nuo ugnies, įdėti lašišą, uždengti ir palikti atvėsti. Po to žuvį išimti iš puodo ir padėti į šaldytuvą.
3.
Lašišos filė pabarstyti druska, pipirais, apšlakstyti citrinos sultimis ir užtepti majonezo. Agurką supjaustyti plonais griežinėliais ir sudėlioti ant lašišos. Galima pabarstyti krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
-
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
-
Velykų suktinukai - sushi
-
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
-
Apelsinai su ridikėliais
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Varškės sūris su kmynais
-
Velykų belaukiant
-
Naminis lavašas
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Japoniški suktinukai
-
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Vištiena drebučiuose
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Bulviniai lizdeliai su silke
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Vėrinukai su lašiša
Lašišos ir agurko užkandis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Lašiša, filė,
500 gramų -
Agurotis,
1 vienetas -
Druska,
2 valgomieji šaukštai -
Lauro lapai,
4 vienetai -
Vyno actas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, pjaustytas griežinėliais,
1 vienetas - Dižono garstyčios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į didesnį puodą pripilti vandens, berti druskos, sudėti lauro lapus, kvapniuosius pipirus, pilti vyno acto, sudėti pjaustytą svogūną.
Marinatą užvirti, nuimti nuo ugnies, įdėti lašišą, uždengti ir palikti atvėsti. Po to žuvį išimti iš puodo ir padėti į šaldytuvą.
Lašišos filė pabarstyti druska, pipirais, apšlakstyti citrinos sultimis ir užtepti majonezo. Agurką supjaustyti plonais griežinėliais ir sudėlioti ant lašišos. Galima pabarstyti krapais.
Reklama:
Komentarai (4)
-
W
2014-06-22 11:11
Majonezas cia viska gadina. Be jo - puikus patiekalas.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...