Rikota sūrį pertriname su šakute ir sumaišome su medumi ir čili.
Šia mase įdaro alyvuoges. Kad būtų lengviau galima pasinaudoti švirkštu.
Džiūvėsėlius sumaišome su smulkiai sutarkuotu parmezano sūriu.
Išplakame kiaušinį.
Alyvuoges pamirkome kiaušinio plakinyje, tuomet pavoliojame džiūvėsėliuose ir vėl kiaušinio plakinyje.
Verdame įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrunda, t.y. 1-2 minutes.
Išgriebtas alyvuoges sudedame ant popierinių rankšluostėlių, kad nusivarvėtų riebalų perteklius.
Puikiai tinka prie vyno.

Skrudintos alyvuogės
INGREDIENTAI:
100 gramų | sūris (Ricotta) |
šiek tiek | aitriosios paprikos (malta) |
50 vienetų | alyvuogių (juodosios be kauliukų) |
2 saujos | džiūvėsėliai |
50 gramų | parmezano sūris |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 litro | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | medus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Japoniški suktinukai
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Helovyno voriukai
-
Kepta duona "Su skyle"
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Braškės šokolade
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Vištos spurgos
-
Traškus migdolų užkandis
-
Gaspadoriaus užkanda
-
Lašišos bokšteliai
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Naminė pica
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Kepti pomidorai su įdaru
-
Baklažanų suktinukai su šonine
-
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
Skrudintos alyvuogės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Sūris, Ricotta,
100 gramų - Aitrioji paprika, malta
-
Alyvuogės, juodosios be kauliukų,
50 vienetų -
Džiūvėsėliai,
2 saujos -
Parmezano sūris,
50 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Aliejus,
0.5 litro -
Medus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rikota sūrį pertriname su šakute ir sumaišome su medumi ir čili.
Šia mase įdaro alyvuoges. Kad būtų lengviau galima pasinaudoti švirkštu.
Džiūvėsėlius sumaišome su smulkiai sutarkuotu parmezano sūriu.
Išplakame kiaušinį.
Alyvuoges pamirkome kiaušinio plakinyje, tuomet pavoliojame džiūvėsėliuose ir vėl kiaušinio plakinyje.
Verdame įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrunda, t.y. 1-2 minutes.
Išgriebtas alyvuoges sudedame ant popierinių rankšluostėlių, kad nusivarvėtų riebalų perteklius.
Puikiai tinka prie vyno.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...