
šiek tiek | prieskoniai (bulvių) |
šiek tiek | druska |
100 gramų | kiaulienos lašiniai |
5 vienetai | bulvių |
Lašinius supjaustykite (geriausia jie būtų švieži, šaldyti). Pakepkite juos, kol išbėgs visi riebalai. Išgriebkite spirgus. Susidariusiuose riebaluose reikės kepti bulves. Daugeliui taip keptos bulvės skaniau nei keptos aliejuje.
Į įkaitintus riebalus sudėkite bulves ir ant silpnos ugnies kepkite pastoviai pamaišydami. Kepkite, kol bulvės paruduos ir įgaus oranžinę-rudą spalvą. Pasūdykite, paberkite bulvių prieskonių ir iškart valgykite. Taip keptos bulvės tinka ir garnyrui. Bulves galima kepti (virti) ir didesniame kiekyje riebalų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užtepėlės su duonelėmis
-
Užkandis su silke stiklinėje
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Bandelės su kumpio įdaru
-
Silkė su ryžiais
-
Sūrio ir mėsos miksas
-
Aluje virti vėžiai
-
Sojos paštetas
-
Velykų suktinukai - sushi
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Naminiai traskuciai
-
Užtepėlė su tunu
-
Sūrio lazdelės
-
Šventiniai sumuštiniai
-
Mėsos duona
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Vištienos sandvičiai
-
Vaisių vėrinukai
-
Vištiena drebučiuose
Riebaluose keptos bulvės

- Prieskoniai, bulvių
- Druska
-
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų -
Bulvės,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulves parinkite didesnes. Nulupkite, supjaustykite plonomis juostelėmis. Geriausia - perpjovus per pusę, puselę supjaustyti išilgai, po to skersai - gausis gražios juostelės.
Lašinius supjaustykite (geriausia jie būtų švieži, šaldyti). Pakepkite juos, kol išbėgs visi riebalai. Išgriebkite spirgus. Susidariusiuose riebaluose reikės kepti bulves. Daugeliui taip keptos bulvės skaniau nei keptos aliejuje.
Į įkaitintus riebalus sudėkite bulves ir ant silpnos ugnies kepkite pastoviai pamaišydami. Kepkite, kol bulvės paruduos ir įgaus oranžinę-rudą spalvą. Pasūdykite, paberkite bulvių prieskonių ir iškart valgykite. Taip keptos bulvės tinka ir garnyrui. Bulves galima kepti (virti) ir didesniame kiekyje riebalų.
Komentarai (17)
-
RENATA
2011-07-27 16:14
tikrai labai skanu bet as visada tarkuoju burokine tarka
-
edita
2011-03-08 22:08
skanu,bet turintis antsvorio ,sito maisto turi zmones atsisakyti,kad ir kaip gardu butu.:)
-
Egle
2010-10-29 18:03
Labai labai skanu!!! :super: :super2:
-
Kavale
2010-08-20 21:53
O ar zinote, kad gyvulinius riebalus galima kaitinti (priesingai nei augalinius riebalus), ir sveikatai tai NEKENKIA. Valgau ir liekneju :-) :-)
-
vika
2010-04-09 12:41
:super:
-
xxx
2010-01-05 17:38
skanu, bet labai nesveikas maistas...
-
Natali
2009-10-21 11:34
o jeigu dar ant virsaus uzpiltumete kiausini ir sumaise pakeptumete, ir valgytumete su pienu :-) o tai skanumelis :-) :super:
-
wika
2009-09-22 21:04
FU NESKANU :bomba: %-) %-) %-)
-
Ol
2009-08-17 18:14
Jei sutarkuosi, valgysi riebalus :) Pjaustyti nesunku
-
Diva18
2009-08-17 12:02
Jei tingite pjaustyti - galima sutarkuoti stambia tarka. :-)