
Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
INGREDIENTAI:
6 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | citrinos |
8 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
800 gramų | krevetės be kevalo (tigrinės, virtos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Virtos krevetės sumaišomos su susmulkintu česnaku, druska ir pipirais. Ant viršaus išspaudžiama citrina ir užpilamas aliejus. Pamarinuojama apie 30-45 min. Tuomet krevetės verčiamos į keptuvę ir 5 min. patroškinamos maišant. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Krevetės su pomidorais
-
Tortilijų suktinukai
-
Marinuota silkės filė
-
Pikantiškos rožytės
-
Mini sumuštinukai
-
Lietuviški "sushiai"
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
-
Pyragėliai su grietinėlės sūrio, ZIGMO silkės ir riešutų įdaru
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Obuoliai skarelėse
-
Migdolinės pelytės
-
Dešriukai
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Jūros ešerio filė šulinėliai
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Gurmaniški kepti persikai
-
Gurmanų suktinukai
-
Krabų lazdelių ruletai
Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Česnakas,
6 skiltelės -
Citrinos,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
8 valgomieji šaukštai -
Krevetės be kevalo, tigrinės, virtos,
800 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virtos krevetės sumaišomos su susmulkintu česnaku, druska ir pipirais. Ant viršaus išspaudžiama citrina ir užpilamas aliejus. Pamarinuojama apie 30-45 min. Tuomet krevetės verčiamos į keptuvę ir 5 min. patroškinamos maišant. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (5)
-
as
2014-08-02 19:09
kam naudoti virtas?? daug skaniau nevirtos,bent jau panasiai gaminam Ispanijos :)
-
ddd
2014-07-11 16:29
Kad foto ne tos krevetes,joms toli dar iki dydziuju tigriniu:))
-
ela
2010-12-26 14:51
Skanu vyras dievina!:)aciu uz recepta :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...