
Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
INGREDIENTAI:
6 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | citrinos |
8 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
800 gramų | krevetės be kevalo (tigrinės, virtos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Virtos krevetės sumaišomos su susmulkintu česnaku, druska ir pipirais. Ant viršaus išspaudžiama citrina ir užpilamas aliejus. Pamarinuojama apie 30-45 min. Tuomet krevetės verčiamos į keptuvę ir 5 min. patroškinamos maišant. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Briuselio kopūstų ir kumpio šašlykai
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Burgundiškos pupelės
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Krevetės PIL PIL ispaniškai
-
Šokoladinės braškės
-
Silkė su salotomis
-
Kepti kukurūzai
-
Sumuštinis "Ara"
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Pica su ožkų sūriu ir burokėliais
-
Pica
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
-
Virtų kiaušinių pusryčiai
-
Užkandėlė su rūkyta žuvimi
-
Paprikos užkandėlė su varške
-
Buritos (burritos)
-
Keptas varškės sūris
Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Česnakas,
6 skiltelės -
Citrinos,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
8 valgomieji šaukštai -
Krevetės be kevalo, tigrinės, virtos,
800 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virtos krevetės sumaišomos su susmulkintu česnaku, druska ir pipirais. Ant viršaus išspaudžiama citrina ir užpilamas aliejus. Pamarinuojama apie 30-45 min. Tuomet krevetės verčiamos į keptuvę ir 5 min. patroškinamos maišant. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (5)
-
as
2014-08-02 19:09
kam naudoti virtas?? daug skaniau nevirtos,bent jau panasiai gaminam Ispanijos :)
-
ddd
2014-07-11 16:29
Kad foto ne tos krevetes,joms toli dar iki dydziuju tigriniu:))
-
ela
2010-12-26 14:51
Skanu vyras dievina!:)aciu uz recepta :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...