Dešrelės "Mumijos"
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | dešrelės |
| šiek tiek | tešla (sloksniuota) |
| šiek tiek | kečupas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sluoksniuotą tešlą supjaustome juostelėmis ir jomis apvyniojame dešreles. Kepame orkaitėje, kol tešla apskrus. Iškepusias dešreles tešloje sudedame į lėkštę ir su pasirinktu padažu (gali būti kečupas) padarome akeles. Vietoje padažo galime panaudoti po pipirą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Omletas
-
Pakora
-
Bananų pica
-
Japoniški suktinukai
-
Vytintos stintos
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Paprikos užkandėlė su varške
-
Medalionai arba mini bandelės su dešrele
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Grybukai po sniegu
-
Keptuvėje keptas varškės sūris
-
Krevetės patale
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Obuoliai su varške
-
Obuoliai skarelėse
-
Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
-
Naminė pica su faršu
-
Vaisių vėrinukai
-
Grilintas camembertas
Dešrelės "Mumijos"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Dešrelės
- Tešla, sloksniuota
- Kečupas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sluoksniuotą tešlą supjaustome juostelėmis ir jomis apvyniojame dešreles. Kepame orkaitėje, kol tešla apskrus. Iškepusias dešreles tešloje sudedame į lėkštę ir su pasirinktu padažu (gali būti kečupas) padarome akeles. Vietoje padažo galime panaudoti po pipirą.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
