
Dešrelės "Mumijos"
INGREDIENTAI:
šiek tiek | dešrelės |
šiek tiek | tešla (sloksniuota) |
šiek tiek | kečupas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sluoksniuotą tešlą supjaustome juostelėmis ir jomis apvyniojame dešreles. Kepame orkaitėje, kol tešla apskrus. Iškepusias dešreles tešloje sudedame į lėkštę ir su pasirinktu padažu (gali būti kečupas) padarome akeles. Vietoje padažo galime panaudoti po pipirą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Obuoliai tešloje
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Užkanda "Braškės"
-
Omleto keksiukai
-
Marinuota saldžiarūgšti silkė
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Žalumynų indeliai su krevetėmis
-
Krevečių ir šoninės iešmeliai
-
Orkaitėje kepti kiaušiniai
-
Šaltiena
-
Pyragėliai su vištiena ir grybais
-
Girti čeburėkai
-
Buritos (burritos)
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Omletas su kumpiu
-
Aluje virti vėžiai
Dešrelės "Mumijos"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Dešrelės
- Tešla, sloksniuota
- Kečupas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sluoksniuotą tešlą supjaustome juostelėmis ir jomis apvyniojame dešreles. Kepame orkaitėje, kol tešla apskrus. Iškepusias dešreles tešloje sudedame į lėkštę ir su pasirinktu padažu (gali būti kečupas) padarome akeles. Vietoje padažo galime panaudoti po pipirą.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...