Dešrelės "Mumijos"
INGREDIENTAI:
šiek tiek | dešrelės |
šiek tiek | tešla (sloksniuota) |
šiek tiek | kečupas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sluoksniuotą tešlą supjaustome juostelėmis ir jomis apvyniojame dešreles. Kepame orkaitėje, kol tešla apskrus. Iškepusias dešreles tešloje sudedame į lėkštę ir su pasirinktu padažu (gali būti kečupas) padarome akeles. Vietoje padažo galime panaudoti po pipirą.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta duona
- Silkė pataluose su granato sėklomis
- Sultingas Kebabas
- Dešriukai
- Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
- Karšti užkandžiai "Baguette"
- Silkė su obuoliais ar pomidorais
- Greita užkandėlė šventiniam stalui
- Traškūs žiediniai kopūstai
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
- Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
- Kibinai
- Arvydo alyvuogių užkanda
- Įdarytos paprikos
- Pica su jūros gėrybėmis
- Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
- Žuvis tešloje
- Obuoliai su varške
- Kiaušinienė
- Grybukai po sniegu
Dešrelės "Mumijos"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Dešrelės
- Tešla, sloksniuota
- Kečupas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sluoksniuotą tešlą supjaustome juostelėmis ir jomis apvyniojame dešreles. Kepame orkaitėje, kol tešla apskrus. Iškepusias dešreles tešloje sudedame į lėkštę ir su pasirinktu padažu (gali būti kečupas) padarome akeles. Vietoje padažo galime panaudoti po pipirą.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...