
Dešrelės "Mumijos"
INGREDIENTAI:
šiek tiek | dešrelės |
šiek tiek | tešla (sloksniuota) |
šiek tiek | kečupas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sluoksniuotą tešlą supjaustome juostelėmis ir jomis apvyniojame dešreles. Kepame orkaitėje, kol tešla apskrus. Iškepusias dešreles tešloje sudedame į lėkštę ir su pasirinktu padažu (gali būti kečupas) padarome akeles. Vietoje padažo galime panaudoti po pipirą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio kroketai
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Sūrio kremu įdaryta paprika
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Sūrių užkandelė
-
Sūrio lazdelės
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Helovyno voriukai
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Uždara pica
-
Gurmaniški kepti persikai
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Sūri širdelė
-
Stebuklingas omletas
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Krabų mėsos „Rafaelo“
-
Keptas varškės sūris
-
Lašišos sumuštinukai
Dešrelės "Mumijos"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Dešrelės
- Tešla, sloksniuota
- Kečupas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sluoksniuotą tešlą supjaustome juostelėmis ir jomis apvyniojame dešreles. Kepame orkaitėje, kol tešla apskrus. Iškepusias dešreles tešloje sudedame į lėkštę ir su pasirinktu padažu (gali būti kečupas) padarome akeles. Vietoje padažo galime panaudoti po pipirą.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...