10 vienetų | bulvių |
200 gramų | grietinė |
200 gramų | sūris ( fermentinis, tarkuotas,) |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | krapai (švieži, smulkinti) |
Gerai išsukame ir šia mase įdarome bulvių geldeles, dedame ant kepimo skardos, ant bulvyčių viršaus pabarstome maltų pipirų, džiūvėsėlių ir kepame 15-20 min įkaitintoje orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vabaliukai
- Pica
- Sumuštinis "Ara"
- Prieskonių karalienės Vitos Klišaitienės lašišos tartaro su avokadu ir greipfruto-pipirų „ikrais“ receptas
- Aštrūs kalakutų kaklai
- Plakta kiaušinienė kaip darželyje
- Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
- Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
- Sumuštinukai su obuoliais
- Sojos paštetas
- Pupelių ir duonos mišrainė
- Kiškienos paštetas
- Aitri kepta šoninė
- Skanūs sumuštiniai
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Švilpikai
- Virtos sraigės su kevalu
- Šaltiena su vištiena
- Valgomos „Musmirės“
- Čeburekai su grybais
"Firminė" bulvytė
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
10 vienetų -
Grietinė,
200 gramų -
Sūris, fermentinis, tarkuotas,,
200 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai, juodieji
- Krapai, švieži, smulkinti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Iškepame orkaitėje bulvių su lupenomis. Atvėsiname, perpjauname per pusę, šaukštelio pagalba išskobiame minkštimą. Į gilesnį dubenį dedame bulvių minkštimą ir kitas sudedamąsias dalis.
Gerai išsukame ir šia mase įdarome bulvių geldeles, dedame ant kepimo skardos, ant bulvyčių viršaus pabarstome maltų pipirų, džiūvėsėlių ir kepame 15-20 min įkaitintoje orkaitėje.
Komentarai (24)
-
Daiva
2015-06-19 15:05
O kur grybai ?
-
vytas
2011-04-30 20:47
Labai skanus blynai :super:
-
karolina
2011-03-07 16:19
Gan neblogai atrodo reikes isbandyti :)
-
juratera
2011-02-06 01:08
cikram lietuviui :-) :-D labai jau siauro akiračio ir mažo išprusimo turbūt esat, kad galvojat jog nuo keptų bulvių Jums užpakalį perštės :-D ...o jei perštės- nebėda, pasikasysit ir praeis :jee: :soku2: :super2:
-
Ruta
2011-02-01 19:16
atrodo tikrai idomiai ir turetu bus skanu.tik valgant tikriausiai ta lupena truputi kliudo...NADIA...kepk kol iskeps 180 orkaitej :super:
-
jolaNTA
2011-02-01 12:12
tikrai skanu :super:
-
Nadia
2010-12-29 20:50
Pasakykite prasau, kaip tas bulves iskepti? as bandziau orkaitej, tai laaabai ilgai kepa.. gal ne ta temperatura nustatau ar i ka ivinioti reikia? aciu
-
juratera
2010-11-17 18:41
Linui...kaip gaila, kad Jūsų toks siauras akiratis ir mažas supratimas apie bulves... :-D
-
Gerdute
2010-11-17 15:51
Eisiu ir as kazka panasaus gamint :D :super:
-
evelinka
2010-10-08 10:26
:super: :-D labai skanu. verta paragauti