
Lenkiškai virti vėžiai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
5 vienetai | vėžiai |
3 vienetai | gvazdikėliai |
3 arbatiniai šaukšteliai | aliejaus |
šiek tiek | petražolės |
0.5 litro | vanduo |
0.5 litro | alaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Prieskonius su alumi užvirinkite, supilkite aliejų, sudėkite vėžius ir virkite juos 7-10 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kaimiškas sumuštinis
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Pikantiškos rožytės
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Švelnioji silkė
-
Sūrio kroketai
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Sūrio rutuliukai
-
Daržovių puokštė
-
Užkandukai
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Šventinis kelmas
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Avokadų laiveliai grilyje
-
Triušienos mėsos iešmeliai
-
Vytintos stintos
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Pomidorų užkandėlė su mocarela
-
Avokadas su varške
Lenkiškai virti vėžiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Vėžiai,
5 vienetai -
Gvazdikėliai,
3 vienetai -
Aliejus,
3 arbatiniai šaukšteliai - Petražolės
-
Vanduo,
0.5 litro -
Alus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prieskonius su alumi užvirinkite, supilkite aliejų, sudėkite vėžius ir virkite juos 7-10 min.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...