
Lenkiškai virti vėžiai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
5 vienetai | vėžiai |
3 vienetai | gvazdikėliai |
3 arbatiniai šaukšteliai | aliejaus |
šiek tiek | petražolės |
0.5 litro | vanduo |
0.5 litro | alaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Prieskonius su alumi užvirinkite, supilkite aliejų, sudėkite vėžius ir virkite juos 7-10 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žaismingi seniai besmegeniai
-
Silkės ir bulvės susitikimas
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Vasariškas omletas
-
Boquerones en vinagre (kilkė acte)
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Kepti pomidorai su įdaru
-
Kepti svogūno žiedai
-
Marinuota silkės filė
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
-
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
-
Pomidorų užkandėlė su mocarela
-
Šventiniai krepšeliai
-
Olgos šventinė silkutė
-
Silkė patale
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Kibinai
-
Arvydo kepintos cukinijos
-
Vėrinukai
Lenkiškai virti vėžiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Vėžiai,
5 vienetai -
Gvazdikėliai,
3 vienetai -
Aliejus,
3 arbatiniai šaukšteliai - Petražolės
-
Vanduo,
0.5 litro -
Alus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prieskonius su alumi užvirinkite, supilkite aliejų, sudėkite vėžius ir virkite juos 7-10 min.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...