
Lenkiškai virti vėžiai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
5 vienetai | vėžiai |
3 vienetai | gvazdikėliai |
3 arbatiniai šaukšteliai | aliejaus |
šiek tiek | petražolės |
0.5 litro | vanduo |
0.5 litro | alaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Prieskonius su alumi užvirinkite, supilkite aliejų, sudėkite vėžius ir virkite juos 7-10 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Čeburekai su grybais
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
-
Kiaušiniai su varškės padažu
-
Bananų pica
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Pikantiškas sūris
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Velykinis užkandis
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Krekerių užkandėlė
-
Žaismingi seniai besmegeniai
-
Įdaryti pomidorai šventiniam stalui
-
Piciukai
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Skanios "Bačkutės"
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
Lenkiškai virti vėžiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Vėžiai,
5 vienetai -
Gvazdikėliai,
3 vienetai -
Aliejus,
3 arbatiniai šaukšteliai - Petražolės
-
Vanduo,
0.5 litro -
Alus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prieskonius su alumi užvirinkite, supilkite aliejų, sudėkite vėžius ir virkite juos 7-10 min.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...