
Lenkiškai virti vėžiai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
5 vienetai | vėžiai |
3 vienetai | gvazdikėliai |
3 arbatiniai šaukšteliai | aliejaus |
šiek tiek | petražolės |
0.5 litro | vanduo |
0.5 litro | alaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Prieskonius su alumi užvirinkite, supilkite aliejų, sudėkite vėžius ir virkite juos 7-10 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lazdelės su sūriu
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Suši su lašiša
-
Įdaryti agurkai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Užkandžių krepšeliai su lašiša
-
Naminė pica
-
Pica su vištiena
-
Vegetariškas sumuštinis
-
SPELTOS pica
-
Duona su įdaru
-
Vytintos stintos
-
Sumuštinukai su silke
-
Užkandis su silke stiklinėje
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Paprikų suktinukai
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Virti vėžiai
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Šventiniai braškių vėrinukai
Lenkiškai virti vėžiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Vėžiai,
5 vienetai -
Gvazdikėliai,
3 vienetai -
Aliejus,
3 arbatiniai šaukšteliai - Petražolės
-
Vanduo,
0.5 litro -
Alus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prieskonius su alumi užvirinkite, supilkite aliejų, sudėkite vėžius ir virkite juos 7-10 min.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...