![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Lenkiškai virti vėžiai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
5 vienetai | vėžiai |
3 vienetai | gvazdikėliai |
3 arbatiniai šaukšteliai | aliejaus |
šiek tiek | petražolės |
0.5 litro | vanduo |
0.5 litro | alaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Prieskonius su alumi užvirinkite, supilkite aliejų, sudėkite vėžius ir virkite juos 7-10 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Fondiu iš moliūgo
-
Ant žarijų keptos vištų širdelės
-
Silkių vyniotiniai
-
Mocarelos užkandis
-
Sūrio sausainiai
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Silkės su citrina
-
Sūrio lazdelės
-
Keptas lietuviškas sūris
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Lavašo sumuštiniai
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Keptos krevetės
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Tuno pica
-
Omletas
-
Silkė su svogūniukais
-
Pica su vištiena
Lenkiškai virti vėžiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Vėžiai,
5 vienetai -
Gvazdikėliai,
3 vienetai -
Aliejus,
3 arbatiniai šaukšteliai - Petražolės
-
Vanduo,
0.5 litro -
Alus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prieskonius su alumi užvirinkite, supilkite aliejų, sudėkite vėžius ir virkite juos 7-10 min.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...