Lenkiškai virti vėžiai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 5 vienetai | vėžiai |
| 3 vienetai | gvazdikėliai |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | aliejaus |
| šiek tiek | petražolės |
| 0.5 litro | vanduo |
| 0.5 litro | alaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Prieskonius su alumi užvirinkite, supilkite aliejų, sudėkite vėžius ir virkite juos 7-10 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Sumuštiniai su silke ir obuoliais
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Šaltiena
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
-
Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
-
Suši
-
Kepti kiaušiniai
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Buritos (burritos)
-
Amerikietiški vafliai
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Silkės ruletai
-
Parmezano morengai
-
Pakora
-
Rūkyta lašiša su grūdėta varške
-
Įdaryti pomidorai
-
Obuoliai su varške
-
Olivijos omletas
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
Lenkiškai virti vėžiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Vėžiai,
5 vienetai -
Gvazdikėliai,
3 vienetai -
Aliejus,
3 arbatiniai šaukšteliai - Petražolės
-
Vanduo,
0.5 litro -
Alus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prieskonius su alumi užvirinkite, supilkite aliejų, sudėkite vėžius ir virkite juos 7-10 min.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
