Nuo antienos filė nulupti odelę. Antienos filė supjaustyti juostelėmis.
Supjaustytą mėsą pagardinti druska ir rozmarinu.
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | antienos (filė) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | rozmarinas |
2 vienetai | apelsinų |
20 lašų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
2.
Prieskoniais pagardintą mėsą suverkite ant medinių iešmelių.
3.
Keputuvėje įkaitintame aliejuje apkepti mėsos iešmelius.
4.
Baigti kepti iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje - apie 15 - 20 minučių, uždengus folija (kad neišsausėtų mėsa).
5.
Kol mėsa kepa, nulupti ir supjaustyti/padalinti apelsinus.
6.
Iškeptą mėsą patiekti su apelsinais, mėgstamu padažu (prie antienos labai dera saldžiarūgščiai padažai).
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trapūs,sultingi kibinai
- Gardūs vištienos piršteliai
- Šokoladinės braškės
- Kibinai
- Gurmaniški kepti persikai
- Mumijos
- Originalūs sumuštiniai
- Vištiena medaus - garstyčių padaže
- Vasariškas omletas
- Sveiko hamburgerio gaminimas
- Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
- Svogūnai prie alaus
- Pomidorų mėsainis
- Omleto keksiukai
- Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
- Šventiniai sumuštiniai
- Pyragėliai su kmynais
- Kepta duona su padažu
- Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
- Lašišos vėrinukai
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Antiena, filė,
500 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Rozmarinas,
1 žiupsnelis -
Apelsinai,
2 vienetai -
Aliejus,
20 lašų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuo antienos filė nulupti odelę. Antienos filė supjaustyti juostelėmis.
Supjaustytą mėsą pagardinti druska ir rozmarinu.Prieskoniais pagardintą mėsą suverkite ant medinių iešmelių.
Keputuvėje įkaitintame aliejuje apkepti mėsos iešmelius.
Baigti kepti iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje - apie 15 - 20 minučių, uždengus folija (kad neišsausėtų mėsa).
Kol mėsa kepa, nulupti ir supjaustyti/padalinti apelsinus.
Iškeptą mėsą patiekti su apelsinais, mėgstamu padažu (prie antienos labai dera saldžiarūgščiai padažai).
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...