Nuo antienos filė nulupti odelę. Antienos filė supjaustyti juostelėmis.
Supjaustytą mėsą pagardinti druska ir rozmarinu.
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 500 gramų | antienos (filė) |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | rozmarinas |
| 2 vienetai | apelsinų |
| 20 lašų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
2.
Prieskoniais pagardintą mėsą suverkite ant medinių iešmelių.
3.
Keputuvėje įkaitintame aliejuje apkepti mėsos iešmelius.
4.
Baigti kepti iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje - apie 15 - 20 minučių, uždengus folija (kad neišsausėtų mėsa).
5.
Kol mėsa kepa, nulupti ir supjaustyti/padalinti apelsinus.
6.
Iškeptą mėsą patiekti su apelsinais, mėgstamu padažu (prie antienos labai dera saldžiarūgščiai padažai).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Gurmanų suktinukai
-
Tortilijų suktinukai
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Omletas
-
Kalmarų žiedai alaus tešloje
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Obuoliai skarelėse
-
Cukinijos lazdeles
-
Sauliaus kibinai
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Duona su įdaru
-
Mumijos
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
Buritos (burritos)
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Antiena, filė,
500 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Rozmarinas,
1 žiupsnelis -
Apelsinai,
2 vienetai -
Aliejus,
20 lašų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuo antienos filė nulupti odelę. Antienos filė supjaustyti juostelėmis.
Supjaustytą mėsą pagardinti druska ir rozmarinu.Prieskoniais pagardintą mėsą suverkite ant medinių iešmelių.
Keputuvėje įkaitintame aliejuje apkepti mėsos iešmelius.
Baigti kepti iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje - apie 15 - 20 minučių, uždengus folija (kad neišsausėtų mėsa).
Kol mėsa kepa, nulupti ir supjaustyti/padalinti apelsinus.
Iškeptą mėsą patiekti su apelsinais, mėgstamu padažu (prie antienos labai dera saldžiarūgščiai padažai).
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
