Naminis lydytas sūris su krapais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 1 kilogramas | varškė |
| 200 gramų | sviestas |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 1 saujelė | krapai |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
| 1 arbatinis šaukštelis | soda |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Į puodą storu dugnu sudėti pertintą varškę, sviestą, išplaktus kiaušinius, druską ir sodą.
2.
Vis pamaišant, masę kaitinti ant nedidelės ugnies apie 15 - 20 minučių. Kuo ilgiau virs, tuo sūris gausis kietesnis.
3.
Virimo pabaigoje suberti smulkintus krapus ir gerai išmaišius, supilti masę į sūrmaišį. Palikti kelioms valandoms, kol atauš.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Vėrinukai su lašiša
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Japoniški suktinukai
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Sumuštiniai su silke ir obuoliais
-
Kepenelių vyniotinis
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Baltoji trobelė
-
Sumuštinukai su silke
-
Silkė su saulėgražomis
-
Šokoladinės vynuogės
-
Rūkytas lynas
-
Kiaušiniai su varškės padažu
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
Naminis lydytas sūris su krapais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Varškė,
1 kilogramas -
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Krapai,
1 saujelė -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į puodą storu dugnu sudėti pertintą varškę, sviestą, išplaktus kiaušinius, druską ir sodą.
Vis pamaišant, masę kaitinti ant nedidelės ugnies apie 15 - 20 minučių. Kuo ilgiau virs, tuo sūris gausis kietesnis.
Virimo pabaigoje suberti smulkintus krapus ir gerai išmaišius, supilti masę į sūrmaišį. Palikti kelioms valandoms, kol atauš.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
