
Naminis lydytas sūris su krapais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 kilogramas | varškė |
200 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 saujelė | krapai |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Į puodą storu dugnu sudėti pertintą varškę, sviestą, išplaktus kiaušinius, druską ir sodą.
2.
Vis pamaišant, masę kaitinti ant nedidelės ugnies apie 15 - 20 minučių. Kuo ilgiau virs, tuo sūris gausis kietesnis.
3.
Virimo pabaigoje suberti smulkintus krapus ir gerai išmaišius, supilti masę į sūrmaišį. Palikti kelioms valandoms, kol atauš.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Pikantiški krepšeliai
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Silkė su morkomis
-
Seniai besmegeniai
-
Pusryčiai "Dopingas"
-
Silkė morkų ir svogūnų patale
-
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
-
Užkandėlė su sausais makaronais
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Ikrų užkandėlė
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Greitai užraugti agurkai
-
Silkės užkandelė
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Įdarytas pomidoras
-
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
-
Grybai krepšeliuose
Naminis lydytas sūris su krapais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Varškė,
1 kilogramas -
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Krapai,
1 saujelė -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į puodą storu dugnu sudėti pertintą varškę, sviestą, išplaktus kiaušinius, druską ir sodą.
Vis pamaišant, masę kaitinti ant nedidelės ugnies apie 15 - 20 minučių. Kuo ilgiau virs, tuo sūris gausis kietesnis.
Virimo pabaigoje suberti smulkintus krapus ir gerai išmaišius, supilti masę į sūrmaišį. Palikti kelioms valandoms, kol atauš.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...