Mažus kiaušinius virti 7-8 minutes (verdančiame vandenyje), o didelius – 9-10 minučių.
Kiaušinius nulupti, perpjauti per pusę.
Trynius išimti ir sutrinti. Kiaušinių trynius sumaišyti su ištirpintu sviestu, druska, garstyčiomis ir majonezu.
Iš 1 kiaušinio baltymo išpjaustyti „vėžliukams“ kojeles.
Sutverti „vėžliukus“ iš dalių. Išspausti pasigaminto garstyčių padažo, vietoj „akyčių“ įspausti pipirų grūdelius.
Kartu su kiaušiniais galite patiekti paprikų, pomidorų, agurkų ir t.t. :)
Kiaušiniai – vėžliukai
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 7 vienetai | kiaušiniai |
| 20 gramų | sviestas |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | garstyčios |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvės daniškai
-
Keptos krevetės
-
Pica su vištiena
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Vaisių užkandėlė "Havajai"
-
Įdarytos bandelės
-
Suši su lašiša
-
Įdaryti krepšeliai
-
Galva
-
Riešutų užkandėlė
-
Rūkyta lašiša su grūdėta varške
-
SPELTOS pica
-
Naminiai traskuciai
-
Svogūnai prie alaus
-
Naminė pica
-
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Užklota pica
-
Kepti svogūno žiedai
-
Vytinta kiaulienos nugarinė
Kiaušiniai – vėžliukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Druska
-
Kiaušiniai,
7 vienetai -
Sviestas,
20 gramų -
Garstyčios,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Majonezas,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mažus kiaušinius virti 7-8 minutes (verdančiame vandenyje), o didelius – 9-10 minučių.
Kiaušinius nulupti, perpjauti per pusę.
Trynius išimti ir sutrinti. Kiaušinių trynius sumaišyti su ištirpintu sviestu, druska, garstyčiomis ir majonezu.
Iš 1 kiaušinio baltymo išpjaustyti „vėžliukams“ kojeles.
Sutverti „vėžliukus“ iš dalių. Išspausti pasigaminto garstyčių padažo, vietoj „akyčių“ įspausti pipirų grūdelius.
Kartu su kiaušiniais galite patiekti paprikų, pomidorų, agurkų ir t.t. :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
