Mažus kiaušinius virti 7-8 minutes (verdančiame vandenyje), o didelius – 9-10 minučių.
Kiaušinius nulupti, perpjauti per pusę.
Trynius išimti ir sutrinti. Kiaušinių trynius sumaišyti su ištirpintu sviestu, druska, garstyčiomis ir majonezu.
Iš 1 kiaušinio baltymo išpjaustyti „vėžliukams“ kojeles.
Sutverti „vėžliukus“ iš dalių. Išspausti pasigaminto garstyčių padažo, vietoj „akyčių“ įspausti pipirų grūdelius.
Kartu su kiaušiniais galite patiekti paprikų, pomidorų, agurkų ir t.t. :)
Kiaušiniai – vėžliukai
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
7 vienetai | kiaušiniai |
20 gramų | sviestas |
0.5 arbatinio šaukštelio | garstyčios |
2 arbatiniai šaukšteliai | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Velykų suktinukai - sushi
- Silkės užkandėlė
- Kibinai
- Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
- Rūkyti kumpio gabalai
- Kepti žuvies piršteliai
- Keptas sūris
- Įdarytas pomidoras
- Aštrus pomidorų kokteilis
- Žirnių užkandėlė prie alaus
- Keptos krevetės
- Paprikų suktinukai
- Žaismingi seniai besmegeniai
- Sumuštinukai su obuoliais
- Krekerių užkandėlė
- Krevetėmis įdaryti pomidorai
- Tradicinė silkė
- Orkaitėje kepti kiaušiniai
- Bulvės „Akordeonas“
- Vasaros ežiukas
Kiaušiniai – vėžliukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Druska
-
Kiaušiniai,
7 vienetai -
Sviestas,
20 gramų -
Garstyčios,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Majonezas,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mažus kiaušinius virti 7-8 minutes (verdančiame vandenyje), o didelius – 9-10 minučių.
Kiaušinius nulupti, perpjauti per pusę.
Trynius išimti ir sutrinti. Kiaušinių trynius sumaišyti su ištirpintu sviestu, druska, garstyčiomis ir majonezu.
Iš 1 kiaušinio baltymo išpjaustyti „vėžliukams“ kojeles.
Sutverti „vėžliukus“ iš dalių. Išspausti pasigaminto garstyčių padažo, vietoj „akyčių“ įspausti pipirų grūdelius.
Kartu su kiaušiniais galite patiekti paprikų, pomidorų, agurkų ir t.t. :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...