100 gramų | kiaulienos lašiniai |
Nusipirkite parduotuvėje plonų lašinukų su odele, kurie yra labai pigūs. Juos geriausia pjaustyti sušaldytus, nes atšilę jie lankstosi ir gražiai atpjauti sunku. Supjaustykite su odele 3 cm ilgio, 4mm storio gabaliukais. Dėkite į įkaitusią keptuvę ir kepkite vis apverstami kiekvieną gabaliuką. Baikite kepti kai odelė taps traški, lašinukai paruduos.
Valgyti skanu be prieskonių, tačiau jei mėgstate aštrumą, sūrumą - prieskonių dėkite pagal skonį. Valgyti tinka ir atšalę. Skanaus!
Jei susidaro daug riebalų, juose gerai kepti bulves: jas supjaustykite juostelėmis. Geriausia tiek, kad jos būtų apsemtos (virtų riebaluose). Skaniau nei keptos aliejuje (bet matyt ne sveikiau).
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkės pataluos vyniotinis
- Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
- Salotos „Antikvaras“
- Kepta duona
- Silkės užtepėlė
- Bulvytės fri
- Bulviniai pyragėliai
- Įdaryti pievagrybiai
- Vištiena medaus - garstyčių padaže
- Kiaušinių krepšeliai
- Įdaryti kiaušiniai
- Greitai užraugti agurkai
- Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
- Suši gaminimas
- Autentiška meksikietiška "Guacamole"
- Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
- Šventiniai šaltienos drebučiai
- Naminis varškės sūris
- Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
- Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
Užkandiniai spirgučiai prie alaus
-
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nenustebkite, bet tai labai paprasta, pigu ir skanu.
Nusipirkite parduotuvėje plonų lašinukų su odele, kurie yra labai pigūs. Juos geriausia pjaustyti sušaldytus, nes atšilę jie lankstosi ir gražiai atpjauti sunku. Supjaustykite su odele 3 cm ilgio, 4mm storio gabaliukais. Dėkite į įkaitusią keptuvę ir kepkite vis apverstami kiekvieną gabaliuką. Baikite kepti kai odelė taps traški, lašinukai paruduos.
Valgyti skanu be prieskonių, tačiau jei mėgstate aštrumą, sūrumą - prieskonių dėkite pagal skonį. Valgyti tinka ir atšalę. Skanaus!
Jei susidaro daug riebalų, juose gerai kepti bulves: jas supjaustykite juostelėmis. Geriausia tiek, kad jos būtų apsemtos (virtų riebaluose). Skaniau nei keptos aliejuje (bet matyt ne sveikiau).
Komentarai (20)
-
toma
2015-04-30 14:31
skaniau kiaules odeles iskepti.iberi pipiru prieskoniu labai skanu.
-
romke
2013-11-11 14:37
gal skanu,gal grazu,bet tikra bomba kepenims
-
Viksrelis
2012-01-19 12:40
reikes pabandyti .
-
saule
2011-08-11 11:18
labai geras uzkandelis ir tikrai cia nera riebu, nes graziai viskas apskrunda ir gaunasi kaip cipsai, super prie alaus... kaip kazkas pastebejo, tunkama ne nuo riebalu, o nuo angliavandeniu...
-
swieta
2010-09-28 14:32
nialabaj :-( :-(
-
Ana
2010-08-19 06:16
:super: :super: :super:
-
ana
2010-06-27 17:56
prie alaus gal ir neblogai.
-
Dumblas
2009-11-24 20:49
Cia daugiau tinka prie vodkes ir samagono :-) siaip dar reiketu raugintu agurku uzsikasti svoguna arba cesnaka.Labai tada skanu :super:
-
Bikiniukas
2009-10-14 22:19
Tikrai skanu, ir nereikia jokiu miltu ar pan. Cia tikras kaimiskas uzkandis. Svarbu lasiniai butu sviezi, nesudyti, nerukyti. :super: kaip cipsai
-
vytas
2009-10-14 18:37
dar reikia isvolioti miltuose ir tada paskrudinti, skonis tikrai geresnis. esu isbandes. :super: