Pupeles pamirkyti per naktį, o iš ryto išvirti.
Burokėlius išvirti atskirai.
Silkę išmirkyti, paruošti filė ir išimti ašakas.
Svogūną ir silkės filė supjaustyti smulkiais kubeliais, kiaušinius išvirti kietai.
Burokėlius, agurkus, kiaušinius nulupti ir supjaustyti kubeliais.
Visus komponentus išmaišyti su grietine, jeigu reikia - pasūdyti ir paskaninti pipirais.

Burokėlių ir silkės salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | burokėliai |
1 vienetas | silkė |
1 stiklinė | pupelės (baltosios) |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 vienetai | rauginti agurkai |
0.75 stiklinės | grietinė (rūgšti) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avokadų salotos
-
Jautienos salotos
-
Milano salotos su rūkyta žuvimi
-
Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
-
Apsnigtos salotos su silke, sūriu, daržovėmis ir razinomis
-
Pupelių salotos su skrebučiais
-
Mišrainė su mėsa
-
Kalmarų salotos su kiaušiniais
-
Perlinių kruopų mišrainė
-
Lietuviškos salotos
-
Porų ir kiaušinių salotos
-
Mišrainė "Naktis"
-
Jautienos salotos
-
Pievagrybių mišrainė
-
Baltosios salotos
-
Čekiškos salotos
-
Salotos su pievagrybiais
-
Bulgariškos pupelių salotos
-
Salotos „Vištiena su kompanija“
-
Žalios salotos su silke
Burokėlių ir silkės salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai,
2 vienetai -
Silkė,
1 vienetas -
Pupelės, baltosios,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Rauginti agurkai,
2 vienetai -
Grietinė, rūgšti,
3/4 stiklinės -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupeles pamirkyti per naktį, o iš ryto išvirti.
Burokėlius išvirti atskirai.
Silkę išmirkyti, paruošti filė ir išimti ašakas.
Svogūną ir silkės filė supjaustyti smulkiais kubeliais, kiaušinius išvirti kietai.
Burokėlius, agurkus, kiaušinius nulupti ir supjaustyti kubeliais.
Visus komponentus išmaišyti su grietine, jeigu reikia - pasūdyti ir paskaninti pipirais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...