Pupeles pamirkyti per naktį, o iš ryto išvirti.
Burokėlius išvirti atskirai.
Silkę išmirkyti, paruošti filė ir išimti ašakas.
Svogūną ir silkės filė supjaustyti smulkiais kubeliais, kiaušinius išvirti kietai.
Burokėlius, agurkus, kiaušinius nulupti ir supjaustyti kubeliais.
Visus komponentus išmaišyti su grietine, jeigu reikia - pasūdyti ir paskaninti pipirais.

Burokėlių ir silkės salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | burokėliai |
1 vienetas | silkė |
1 stiklinė | pupelės (baltosios) |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 vienetai | rauginti agurkai |
0.75 stiklinės | grietinė (rūgšti) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žirnelių salotos su dešra
-
Mišrainė su mėsa
-
ZIGMO silkės salotos su burokėliais, pupelėmis ir putpelių kiaušiniais
-
Mišrainė su vištiena ir grybais
-
Salotos su mėsa
-
Japoniškos ryžių salotos
-
Šprotų salotos
-
Velykinės salotos "Saulė"
-
Sloksniuotas salotos
-
Jautienos salotos
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Mišrainė su vištiena, avokadais ir salierais
-
Salotos su krabų lazdelėmis
-
Burokėlių salotos
-
Azijos salotos
-
Saldžios vištienos salotos
-
Itališkos salotos
-
Angliškos salotos
-
Burokėlių salotos su grybais
-
Tunų ir kukurūzų salotos
Burokėlių ir silkės salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai,
2 vienetai -
Silkė,
1 vienetas -
Pupelės, baltosios,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Rauginti agurkai,
2 vienetai -
Grietinė, rūgšti,
3/4 stiklinės -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupeles pamirkyti per naktį, o iš ryto išvirti.
Burokėlius išvirti atskirai.
Silkę išmirkyti, paruošti filė ir išimti ašakas.
Svogūną ir silkės filė supjaustyti smulkiais kubeliais, kiaušinius išvirti kietai.
Burokėlius, agurkus, kiaušinius nulupti ir supjaustyti kubeliais.
Visus komponentus išmaišyti su grietine, jeigu reikia - pasūdyti ir paskaninti pipirais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...