
250 gramų | makaronai (Cannelloni) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | miltai |
140 gramų | sūris (kietasis) |
250 gramų | pomidorai |
1 vienetas | svogūnai |
1 skiltelė | česnakas |
1 vienetas | morkos |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
250 gramų | kiauliena (malta) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronų apkepas su sūriu
-
Lazanija su baziliku
-
Makaronai su maskarponės ir fetos sūriu
-
Žuvų pirštelių apkepas
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Lazanija su lašiša
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Lazanija su jautiena
-
Romėniška užkepėlė
-
Makaronų apkepas su kalakutiena
-
Mano užkepėlė
-
Įdaryta lazanija
-
Lazanija su moliūgais
-
Makaronų su dešra apkepas
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Įdaryti makaronai "Cannelloni"
-
Makaronų ir sūrio apkepas
-
Makaronų apkepas (pigus ir skanus)
-
Makaronų su jautiena apkepėlė itališkai
-
Makaronų apkepas su pievagrybiais
Cannelloni makaronai su mėsa

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Makaronai, Cannelloni,
250 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, kietasis,
140 gramų -
Pomidorai,
250 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė -
Morkos,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Kiauliena, malta,
250 gramų -
Pomidorų pasta,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Svogūną ir česnaką nulupti ir smulkiai supjaustyti. Morką nuskusti, nuplauti ir supjaustyti smulkiais kubeliais. Svogūną apkepti alyvuogių aliejuje. Ten pat sudėti morkas su česnaku ir lengvai apskrudinti. Sudėti maltą mėsą ir kepti ant stiprios ugnies pastoviai maišant, kol pasikeis spalva. Pagardinti druska, pipirais ir džiovinta paprika. Pomidorų pastą praskiesti 100 ml vandens ir sumaišyti su mėsa. Leisti atvėsti. Įmušti trynius. Šios masės prikimšti cannelloni makaronus ir sudėti juos į riebalais suteptą kepimo formą. Orkaitę įkaitinti iki 200°C. Ištirpinti 1 valg. šaukštą sviesto ir jame apkepinti miltus. Įpilti pieno. Pastoviai maišant kaitinti apie 10 minučių, pasūdyti, pagardinti pipirais ir suberti pusę kiekio kieto tarkuoto sūrio. Pomidorus nulupti, pasūdyti ir pabarstyti pipirais ir išdėlioti ant canneloni makaronų. Aplieti padažu ir apibarstyti tarkuotu sūriu. Likusį sviestą supjaustyti gabalėliais ir apibarstyti juo patiekalą. Pašauti į orkaitę ir kepti 30 minučių.