Marinatui papildomai reikės: stiklinė vandens, 2 gvazdikėliai, pusė morkos, svogūnas, druskos, citrinos rūgšties.
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi 0,5 cm storio ir 8 cm ilgio gabaliukais, nuplikomi verdančiu vandeniu, nusausinami. Iš kiaušinių, miltų, grietinės, druskos ir prieskonių užmaišoma tešla. Moliūgai pavilgomi tešloje ir kepami gerai įkaitintame aliejuje. Iškepę sudedami į gilesnį indą ir užpilami trupučiu saldžiarūgščio marinato, tiekiami karšti arba šalti.
Kepti moliūgai marinate
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 0.5 stiklinės | aliejaus |
| šiek tiek | juozažolė |
| 600 gramų | moliūgai |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | pelerūnas (kietis) |
| šiek tiek | pankolis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorai su sūriu
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Silkė pataluose su džiovintais grybais
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Kaliaropių kepsniukai
-
Kiaušiniai – vėžliukai
-
Greitai užraugti agurkai
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Pusryčių užkandėlė
-
Skrebučiai su sūriu
-
Naminė pica
-
Omleto keksiukai
-
Karšti užkandžiai "Baguette"
-
Pica su vištiena
-
Keptos krevetės
-
Pyragėliai su kmynais
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Kaimiška rūkyta dešra
-
Krepšeliai su grybais
-
Bulvytės fri
Kepti moliūgai marinate
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Druska
-
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
0.5 stiklinės - Juozažolė
-
Moliūgai,
600 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Pelerūnas (kietis)
- Pankolis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Marinatui papildomai reikės: stiklinė vandens, 2 gvazdikėliai, pusė morkos, svogūnas, druskos, citrinos rūgšties.
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi 0,5 cm storio ir 8 cm ilgio gabaliukais, nuplikomi verdančiu vandeniu, nusausinami. Iš kiaušinių, miltų, grietinės, druskos ir prieskonių užmaišoma tešla. Moliūgai pavilgomi tešloje ir kepami gerai įkaitintame aliejuje. Iškepę sudedami į gilesnį indą ir užpilami trupučiu saldžiarūgščio marinato, tiekiami karšti arba šalti.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
