Marinatui papildomai reikės: stiklinė vandens, 2 gvazdikėliai, pusė morkos, svogūnas, druskos, citrinos rūgšties.
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi 0,5 cm storio ir 8 cm ilgio gabaliukais, nuplikomi verdančiu vandeniu, nusausinami. Iš kiaušinių, miltų, grietinės, druskos ir prieskonių užmaišoma tešla. Moliūgai pavilgomi tešloje ir kepami gerai įkaitintame aliejuje. Iškepę sudedami į gilesnį indą ir užpilami trupučiu saldžiarūgščio marinato, tiekiami karšti arba šalti.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kepti moliūgai marinate
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
0.5 stiklinės | aliejaus |
šiek tiek | juozažolė |
600 gramų | moliūgai |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | pelerūnas (kietis) |
šiek tiek | pankolis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepenelių vyniotinis
-
Kepti svogūnai tešloje
-
Cukinija su feta sūriu
-
Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Krepšeliai su avokadais ir ikrais
-
Duonos riekutės tešloje
-
Sūrio piršteliai prie alaus
-
Duona su įdaru
-
Silkės ir grybų užkandis
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Girti čeburėkai
-
Tradicinė silkė
-
Mini picos
-
Naminiai traskuciai
-
Burgundiškos pupelės
-
Uždara pica
-
Kibinai
-
Vabaliukai
-
Keptos duonos užkandis prie alaus
Kepti moliūgai marinate
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Druska
-
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
0.5 stiklinės - Juozažolė
-
Moliūgai,
600 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Pelerūnas (kietis)
- Pankolis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Marinatui papildomai reikės: stiklinė vandens, 2 gvazdikėliai, pusė morkos, svogūnas, druskos, citrinos rūgšties.
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi 0,5 cm storio ir 8 cm ilgio gabaliukais, nuplikomi verdančiu vandeniu, nusausinami. Iš kiaušinių, miltų, grietinės, druskos ir prieskonių užmaišoma tešla. Moliūgai pavilgomi tešloje ir kepami gerai įkaitintame aliejuje. Iškepę sudedami į gilesnį indą ir užpilami trupučiu saldžiarūgščio marinato, tiekiami karšti arba šalti.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...