
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų | kiaulienos sprandinė | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
10 gramų | sviestas | |
5 vienetai | česnakas | |
5 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | juodieji pipirai | |
Padažui: | ||
0.5 stiklinės | pienas | |
1 valgomasis šaukštas | krapai (smulkinti) | |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) | |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kiaulieną supjaustome riekutėmis, pamušame, įtriname druska ir sutraiškytu česnaku.
2.
Paruoštą mėsą pavoliojamame plaktame kiaušinyje, tada pabarstome miltais ir apkepame iš abiejų pusių.
3.
Padažui išlydome sviestą, įberiame šaukštelį miltų, įpilame pieną ir sukratome smulkintus krapus ir petražoles, viską pagardiname druska ir juodaisiais pipirais ir gerai išplakame virdami ant mažos ugnies. Kai padažas sutirštėja, nukeliame nuo ugnies. Galima valgyti su virtomis bulvėmis ar bulvių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rusiškas Befstrogenas
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Kiaulienos šašlykai
-
Lengvi kiaulienos kepsneliai
-
Veršienos pjausniai
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Guliašas su kiauliena
-
Naminiai kotletukai
-
Keptas jautienos kumpis
-
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
-
Armėniški arba mini mantai
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Kiaulienos šašlykai kepti orkaitėje
-
Ugniniai šonkauliukai
-
Jautienos nugarinės šašlykas
-
Vikšrų vakarienė
-
Avienos muštiniai
-
Kebabas ant iešmo
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Jautiena kiniškai
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kiaulienos sprandinė,
400 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Sviestas,
10 gramų -
Česnakas,
5 vienetai -
Kvietiniai miltai,
5 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Pienas,
0.5 stiklinės -
Krapai, smulkinti,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustome riekutėmis, pamušame, įtriname druska ir sutraiškytu česnaku.
Paruoštą mėsą pavoliojamame plaktame kiaušinyje, tada pabarstome miltais ir apkepame iš abiejų pusių.
Padažui išlydome sviestą, įberiame šaukštelį miltų, įpilame pieną ir sukratome smulkintus krapus ir petražoles, viską pagardiname druska ir juodaisiais pipirais ir gerai išplakame virdami ant mažos ugnies. Kai padažas sutirštėja, nukeliame nuo ugnies. Galima valgyti su virtomis bulvėmis ar bulvių koše.
Reklama:
Komentarai (2)
-
arvydas
2013-03-11 16:09
:super: pabandysiu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...